Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

8 av 10 rekommenderar Coffee Zero

Magasinetstørrelse Coffee Zero-10

Flera tusen av våra kunder är så nöjda med Coffee Zero att de rekommenderar kaffet till släkt och vänner. Upplev Coffee Zero-effekten du med!

Flera tusen av våra kunder är så nöjda med Coffee Zero att de rekommenderar kaffet till släkt och vänner. Upplev Coffee Zero-effekten du med!

Kaffe är en del av det svenska folkhemmet. Vi dricker kaffe på morgonen, efter maten och som sällskapsdryck.

Därför är vi på Coffee Zero stolta över att många tusen svenska kvinnor och män startar dagen med att dricka vårt kaffe. Vi är överväldigade av det positiva mottagande kaffet har fått och vi vill tacka alla som hört av sig till oss och berättat om vad Coffee Zero har betytt för dem.

Förr drack jag inte kaffe överhuvudtaget. Nu blir det en kopp varje morgon

Detta skriver en ”nyfrälst” kaffedrickare till oss. Och vi kan bara instämma: att dricka en kopp Coffee Zero i samband med frukosten är smart!

Många blir nyfikna

En annan återkommande kommentar är att den gröna kaffepåsen väcker uppmärksamhet. Många Coffee Zero-användare har lyckats förändra sin livstil och gå ner i vikt vilket uppenbarligen drar till sig nyfikna blickar.

Hanne och Svein Andersen är ett av många par som dricker en kopp Coffee Zero varje dag (ibland blir det till och med två). Och det goda resultatet har lett till nyfikna frågor från vänner och bekanta.

thor
Populär: Den gröna kaffepåsen väcker uppmärksamhet

– Vi umgås en hel del med grannarna i huset och våra kaffevanor kommer ofta upp under samtalen. Det är helt okej! Vi är mycket nöjda med hur saker och ting har utvecklats sedan vi började dricka Coffee Zero, och det är verkligen inget att skämmas över, säger det glada Fredrikstad-paret som skämtsamt kallar sig själva för ”Coffee Zero-ambassadörer”.

Det är de inte ensamma om att vara. Många av våra kunder berättar att de bestämde sig för att prova kaffet efter att de hört talas om hur andra i familjen eller bekantskapskretsen blivit hjälpta av det. Detta bekräftas av vår stora kundundersökning, där hela 8 av 10 Coffee Zero-användare säger att de kommer att rekommendera kaffet till vänner och bekanta!

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!