7 tips om hur man överlever vinterkylan

shutterstock_466250933

Blir du kall på vintern? Misströsta inte! Här är några tips som hjälper dig att komma igenom säsongen utan problem.

Det tar inte mycket att göra vintersäsongen till något varmt och mysigt.

Packa bort dina sommarkläder

När sommaren är över och vintern närmar sig är det dags att hitta varmare kläder som håller kyla i schack. Gör det enkelt för dig själv! Packa bort alla kläder som inte passar säsongen så att du lättare kan hitta lämpliga kläder på morgonen. Du undviker att behöva titta i högar med kläder varje gång du bär en varm tröja, vantar eller hatt. En mindre irritation i vardagen!

 

Lägg ut några filt

Om du är en av dem som fryser lätt är det en bra idé att underlätta mysighet och värme i hemmet.

Efter att ha vaddat genom snö och glidit på is hela dagen är det lite som frestar mer än att lura sig i en varm filt.

Kasta dig på soffan och linda dig in i härliga tjocka filtar av fleece, ull eller fuskpäls. Detta ger dig garanterat värmen tillbaka i tårna och fingrarna.

 

Gör upp eld i eldstaden i vinterkylan

En av de bästa sakerna med höst- och vintermånaderna är att du kan börja göra upp eld i eldstaden igen. Mycket lite slår den varma och goda atmosfären som finns i en eldstad. Var noga med att köpa tillräckligt med ved innan uppvärmningsperioden börjar och ha den lätt tillgänglig. Du kommer att tacka dig själv när vädret är som kallast, speciellt om träet är staplat någonstans behöver du inte gå ut för att plocka upp det.

Gör dig själv en varm dryck

Att hålla runt en varm kopp kaffe när vinden ylar ute är en bra känsla. Kaffe värmer oss inifrån och ut och sprider sig från topp till tå. Om du också byter ut en eller två av de dagliga kaffekopparna med Coffee Zero som innehåller krom, behöver du inte känna sugen efter godis som ofta kryper in när vi vill ha det extra mysigt. Lek snarare med kanel och kardemumma för en spännande tvist om kaffe.

 

Gör det lättare att vakna

Om du inte har värme i golvet i sovrummet är det inte alltid lika frestande att stå upp och sätta fötterna på den kalla ytan.

Om du lägger ett par tofflor under sängen dagen innan kan du bara trycka på dem när du slänger benen över sängkanten.

En bra matta på golvet gör också tricket. En varm yta att trampa på gör det också lättare att flytta resten av kroppen ur den varma och bekväma sängen.

 

Ta ett varmt och bekvämt bad

Om du verkligen har frosten i dig är det ett varmt bad som krävs. Rengör kropp och själ med trevliga badoljor med underbara dofter. Här kan du verkligen koppla av efter en lång dag och tänka över livets mysterier. Stäng ögonen och lugna dig, ta med lite läsmaterial eller sätt på lite tyst musik som kan svälla i bakgrunden.

 

Ha tillräckligt med läsmaterial, serier och filmer att välja mellan

Vad är mer mysigt än att dyka in i en bra bok efter jobbet och bara fokusera på dig själv? Samla ett litet lager så att du har något som passar alla humör och humör.

Om du ikke er boktypen kan du kose deg med en spennende film eller serie. Det er så mye å velge mellom at du aldri kommer til å gå tom!

Tänd några ljus för att göra det riktigt hemtrevligt och bjud in en god vänn för en riktigt mysig kväll.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.