SMAKEN AV COFFEE ZERO

De bönor som används i Coffee Zero växer i den natursköna Dak Lak-provinsen i Vietnam. I trakten finns världskända sevärdheter som vattenfallen Dray Nur och Dray Sap samt stora områden med orörd natur. På grund av de speciella solförhållandena, luftfuktigheten och den näringsrika jorden finns det goda förutsättningar att producera gott kaffe i regionen.

En av världens största kaffeproducenter

Vietnam är världens näst största kaffeproducent. Det är det dock inte många av oss nordbor som känner till. Det beror på att landet främst producerar robustabönor som vi inte använder så mycket här. Det är smaken av den mer exklusiva arabicabönan som vi är mest vana vid. Bönorna från de få plantager som odlar arabica i Vietnam håller dock en exceptionellt hög kvalitet jämfört med arabicabönor från många andra länder. Det är från dessa odlingar de kaffebönor som används i Coffee Zero kommer.

Det är tack vare det unika samarbetet med dessa arabica-odlare vi kan tillverka ett snabbkaffe med en perfekt blandning av rostade arabicabönor och orostade gröna kaffebönor som ger den perfekta smak som man vanligtvis associerar med nymalda bönor och bryggt kaffe.

bg-kap2

Smaken är lika viktig som effekten!

Coffee Zero är ett gott och smakrikt kaffe med rund smak och liten bitterhet. Eftersmaken är lång och fyllig och ger en bra munkänsla.

Att vi sålt över 850 000 förpackningar och dagligen får positiva kommentarer från kunder visar att kaffet smakar som ett gott kaffe ska!

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh