Coffee zeRo

Anvandning och dosering

En förpackning Coffee Zero innehåller 30 portionspåsar vilket motsvarar 1 månads förbrukning.

Den rekommenderade dosen är 1 påse per dag.

Drick 1 kopp varje dag, gärna tidigt på dagen i samband med frukost. Naturligtvis kan du dricka kaffet när som helst, men vi rekommenderar att du gör det tidigt på dagen.

Coffee Zero blandas till på samma sätt som ett vanligt snabbkaffe – rör bara ut pulvret i hett vatten. En dagsdos Coffee Zero innehåller 60 mg koffein.

Step-by-step-1-a

Töm en portionspåse Coffee Zero i en stor kaffekopp

Step-by-step-1-b

Häll i ca. 2 dl kokande vatten

Step-by-step-1-c

Rör om och avnjut kaffet

Coffee Zero innehåller naturliga aktiva ämnen och vi rekommenderar ett regelbundet intag under en längre tid. Individuella skillnader förekommer, men alla kan tillgodogöra sig de aktiva substanserna. Kontakta oss om du har några frågor.

Bra för dig

Coffee Zero är inget vanligt kaffe. Vi rekommenderar att du gör det till en vana att dricka en kopp Coffee Zero varje dag. Idag använder flera tusen skandinaver Coffee Zero som en extra "sjukförsäkring" i den hektiska vardagen. Allt du behöver göra är att byta ut en av dina dagliga koppar kaffe mot Coffee Zero.

1mot3-redigert

Den rekommenderade dagsdosen, 1 påse per dag, bör inte överskridas, men kan justeras om du känner att du behöver en starkare eller svagare dos. Kontakta vår kundservice för tips och råd om vilken dosering som är mest lämplig för just din situation. Våra kunniga produktspecialister finns till hands för att besvara alla dina frågor. All rådgivning är gratis.

 

coffeezero-pose-1127
kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh