Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Coffee zeRo

Magasinet

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!

Gå ner i vikt genom att dricka en kopp kaffe? Ja, du hörde rätt!

Bantningskaffet Coffee Zero har hjälpt tusentals nöjda kunder att gå ner i vikt!

Vi behövde gå ner lite i vikt, båda två

När May Bismo Lerudsmoen bestämde sig för att prova Coffee Zero, hängde hennes man Rune på. Det är snart fyra år och flera byxstorlekar sedan.

Beställ nu och få 50 % rabatt!

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. Du får 50 % rabatt på din första förpackning!

produktboks_staende_transp
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

En av dina vänner använder Coffee Zero!

En av dina vänner har nyligen köpt Coffee Zero och delat det på Facebook. Vi ger vänrabatt och låter dig som läser detta prova hela Sveriges favoritkaffe till HALVA PRISET!

Det här kan du förvänta dig av Coffee Zero

Coffee Zero är din bästa vän i jakten på din nya idealvikt. I den här artikeln berättar vi hur det fungerar.

8 av 10 rekommenderar Coffee Zero

Flera tusen av våra kunder är så nöjda med Coffee Zero att de rekommenderar kaffet till släkt och vänner. Upplev Coffee Zero-effekten du med!

Få en bra start på dagen med dessa frukosttips

Frukosten lägger grunden för att du ska orka med arbetsdagen och är därför dagens viktigaste måltid. Här är några frukosttips som ger dig en bra start på dagen.

– Coffee Zero höjer min livskvalitet!

Att motionera och röra på sig är inte det enklaste för Inga-Lill, men tack vare Coffee Zero kan hon ändå upprätthålla en hälsosam livsstil – och hålla kilona på plats!

Coffee Zero-effektens fyra faser

Flera tusen av våra kunder har redan upplevt Coffee Zero-effekten. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av detta mycket speciella kaffe.

– Gick ner 12 kilo på rekordtid

- Jag älskar en varm kopp kaffe. Dessutom, när kaffet var så extremt effektivt för min viktminskning, var det självklart för mig att börja

– Jag gick ner 18 kilo med kaffet

54-åriga Elin från Bergen i Norge, gick upp i vikt efter en olycka som krävde lång rehabilitering. För bara 4 månader sedan vägde hon tiotals kilo för mycket, enligt sig själv. Bieffekterna var också många, såväl fysiskt som psykiskt.

– Kaffet blev mitt bästa beslut någonsin!

Julie föll på isen och skadade sina knän. Under 1,5 års tid var hon tvungen att ta det lugnt, vilket påverkade vikten och hälsan. Med Coffee Zero gick vägen tillbaka fort.

– Coffee Zero är min bästa morgonrutin!

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

– Coffee Zero håller mig frisk!

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Mycket piggare och mer energi med Coffee Zero

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

En kopp kaffe om dagen gör susen

Yvonne Andersson är en pigg 67-åring som tyckte att hon borde gå ner lite i vikt. Hon provade Coffee Zero och har gått ned 7 kilo. Hon er nöjd med resultatet, men har också upptäckt något annat med den dagliga koppen kaffe.

– Mitt liv har blivit bättre med Coffee Zero

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

Så lyckades jag äntligen med bantningen

Siri hade det med åren smugit sig för många kilo på, och satt sig rundt midjan. Med stöd av Coffee Zero lyckades hon med bantningen!

– Nu rinner kilona av

Irene Eggar Grønnevik har provat det mesta för att gå ner i vikt. Coffee Zero fungerar!

– Mammakilona ska bort!

Som gravid lade Marianne Haugmoen på sig 30 kilo. Nu rinner de av – tack vare Coffee Zero.

Dietisten trodde inte det var sant

Terje Gundersen (63) började dricka Coffee Zero. Nu har han gått ned mer än tolv kilo!

Jag känner mig gladare!

Camilla bor i Skåne och har genom åren testat många olika metoder för att gå ner i vikt.
Jag har testat en hel del kurer men jag tröttnar lätt och det är kanske inte så bra egentligen. Jag har tyvärr alldeles för lätt att gå upp i vikt. För några månader sedan läste hon om Coffee Zero och ville testa själv

Hälsokaffet gör att hon håller sig i form

Anita Johansson beskriver sig själv som positiv och glad. Hennes stora passion i livet är att sända radio och hon har gjort det i över 20 år. Det händer att hon tränar, men det är inte det som gör att hon håller sig i form.