Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine rönnberg

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Christine bor i Hönö, en idyllisk ort i Göteborgs skärgård. Hon trivs mycket bra där. När vi ringer henne är hon i färd med att planera sin födelsedag om två veckor.

– Egentligen behöver jag inte fira min födelsedag, skrattar hon. För den bästa födelsedagspresenten jag kunde fått är Coffee Zero. Jag hade aldrig trott att ett kaffe skulle betyda så mycket för mig, säger en glad och nöjd Christine.

Rekommendation på Trustpilot

Coffee Zero är kaffet med krom som bidrar till normal förbränning av kolhydrater, proteiner och fett. Kaffet har blivit en favorit bland de som önskar bestående livsstilsförändringar och bättre kontroll över småätande och sötsug. Idag har vi flera tusen nöjda kunder som använder kaffet dagligen. Vi uppskattar alla de positiva återkopplingar vi får. Se bara vad kunderna säger på Trustpilot:

55-åringen har uteslutande positiva erfarenheter av kaffet. – Tidigare drack jag ett annat pulverkaffe från Norquist, men jag tycker att Coffee Zero smakar mycket bättre. Men det var inte smaken som övertygade mig. Det var allt det andra.

Favoritbyxorna passar igen

För många är det särskilt svårt att motstå öl, snacks och choklad. Även Christine kände av sötsuget:

–  Suget efter ohälsosamma saker försvann gradvis efter att ha druckit Coffee Zero. Vanligtvis skulle jag ha fyllt kundvagnen med snacks och läsk. Det händer inte längre. Jag vet också att det finns jättegod choklad i skåpet, men den har legat där ett tag nu, säger hon nöjt. Den chokladen offrar jag inte en kalori på, bokstavligt talat. Så var det inte innan jag började dricka Coffee Zero, säger hon.

Krom är ett essentiellt mineral som hjälper insulinet att reglera blodsockernivån i kroppen. Genom att bidra till att upprätthålla en normal blodsockernivå, kan krom potentiellt bidra till att minska sötsug och därmed hjälpa oss att göra sundare matval som i sin tur ger kroppen de nödvändiga näringsämnena som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det berättar Christine för oss på ett entusiastiskt sätt:

– Mindre sötsug har varit en uppenbarelse. Kläderna satt plötsligt löst, och häromdagen passade mina favoritbyxor igen. Det är jag naturligtvis jättenöjd med, och många av mina bästa väninnor säger att de ser på mitt ansikte att det har skett en förändring, säger Christine.

Den positiva effekten av Coffee Zero

Hon var från början skeptisk till Coffee Zero, men hon lät sig övertygas att prova baserat på alla de goda recensionerna. Det är hon mycket glad över idag. Hon studerar och bygger vidare på sin examen som socialpedagog, och tidigare blev hon snabbt trött och utmattad när hon läste.

– Jag upplever mer energi i vardagen. Det leder i sin tur till att det är lättare att hålla sig koncentrerad när jag läser. Men det är den generella livsstilsförändringen som har skett sedan jag började dricka Coffee Zero, som jag uppskattar mest. Och kaffet är ju underbart i sig självt. Så jag rekommenderar verkligen alla att prova kaffet, avslutar Christine.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.