När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

Coffeezero_Doku-18_xs-1024x683

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

– Tidigare åt jag precis vad jag ville, utan att tänka för mycket på konsekvenserna. Detta ledde till att vikten sakta men säkert ökade år för år. När jag fyllde 45 började jag märka att vikten var betungande, bokstavligen. Jag orkade göra mycket mindre.

57-åringen från Oslo testade olika bantningskurer, men slutade alltid med att falla tillbaka. Särskilt svårt var det att motstå öl, snacks, sockerhaltig läsk och choklad. Förra året testade han Coffee Zero, något som skulle ha en överraskande positiv effekt på Oslo-bon.

Sug efter osunda saker försvann gradvis efter att ha druckit Coffee Zero under några veckor. Vanligtvis skulle jag ha fyllt varukorgen med snacks, läsk och öl eftersom jag hade så lågt blodsocker. Nu kunde jag plötsligt gå förbi godsakerna utan problem, meddelar Emblemsvåg.

Svårast i början

Precis som för så många andra var de första dagarna av livsstilsförändringen de mest utmanande för Trond – som var van vid öl och snacks både i sociala sammanhang och ensam.

Under den första veckan efter att jag började med Coffee Zero kunde jag fortfarande känna att jag ibland hade sug efter snacks och öl. Men ju längre tiden gick, desto mindre tänkte jag på det. Särskilt märkte jag att suget efter söta och salta snacks minskade, men ölsuget lugnade sig också.

Coffee Zero är tillverkad av gröna kaffebönor som inte är rostade, vilket säkerställer att näringsämnen och antioxidanter bevaras på bästa sätt. Innehållet av krom har en vetenskapligt dokumenterad effekt på cravings och sötsug, och kan också normalisera blodsockret.

Tidigare åt och drack jag mycket av de snabba kolhydraterna. Efter att jag började med Coffee Zero fick jag mindre behov av snacks, choklad och läsk, vilket också gjorde att jag fick i mig mer hälsosam mat. Nu har baconsnacksen bytts ut mot grova spannmålsprodukter, säger han.

Viktpilen pekar äntligen nedåt

Trond har nu levt med en ny och hälsosammare livsstil i över ett år. Och det har uppenbarligen haft en positiv effekt både på humöret, energinivån och vikten.

Glädjen var stor när jag äntligen kunde se mina egna tår. Efter många år med öl och snacks ska jag inte sticka under stol med att jag fick en ölmage. Enkla uppgifter som att böja sig ner för att knyta skorna kunde vara svåra, och mina kompisar gjorde mycket narr av mig, skrattar han.

Nu har den glada oslomannen gått ner 18 kilo i kroppsvikt, och han har mer energi i vardagen. Han tror att det är en särskild sak som är anledningen till detta.

Coffee Zero har blivit en del av min kost, och dricks både till frukost och lunch. Jag tror inte att jag hade klarat av att bibehålla min hälsosamma livsstil utan det. Och kaffet smakar bra, vilket gör det till en trevlig rutin som jag ser fram emot varje dag.

Tycker du att Tronds erfarenheter är inspirerande? Prova Coffee Zero nu och få 50% rabatt på ditt provpaket!

 

 

 

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.