Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Coffeezero_Doku-11_xs-1024x683

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

Jag bestämde mig för att testa Coffee Zero efter att ha hört två vänner prata positivt om det. I början var jag mycket skeptisk, men jag måste ärligt erkänna att jag blev positivt överraskad efter ett par veckor. Jag lyckades faktiskt ignorera snacks hyllan i butiken, säger hon entusiastiskt.

Enklare att äta hälsosamt när sötsuget försvann

Öye har svurit till mer än bara sodd och flatbröd genom åren. Den glada kvinnan har också haft en nära och kär relation till choklad, kakor, kakor, sockerhaltiga drycker och andra sötsaker.

Sötsaker var en del av vardagen under lång tid och jag kunde äta stora mängder sockerhaltig mat, antingen jag var ensam i soffan eller i trevligt sällskap. Du kan faktiskt kalla det för överätande. När jag började med Coffee Zero försvann sötsuget gradvis, meddelar hon.

Coffee Zero är baserad på gröna, ombrända kaffebönor. Kaffet innehåller bland annat krom, en substans som är känd för att normalisera blodsockret och minska sötsug. Krom bidrar också till normal omsättning av kolhydrater, fett och andra makronäringsämnen.

Jag dricker Coffee Zero till frukost varje dag, och kaffedrickande har blivit en av mina favoritsaker att göra på morgonen. Detta har faktiskt blivit en mysig sysselsättning som jag ser fram emot varje dag, säger Bente.

Mer energi och två storlekar mindre i byxor

Idag är det lite över ett år sedan Bente införde Coffee Zero som en del av sin dagliga kosthållning. Efter några veckor märkte hon att sötsuget minskade, vilket också gjorde det möjligt för henne att prioritera hälsosammare mat.

Istället för att äta söta kakor började jag äta mer frukt, grönsaker, kyckling, fisk och magra mejeriprodukter. Jag gick så småningom ner i vikt och märkte att jag fick mer energi i vardagen. Plötsligt kunde jag träna och gå promenader lättare än tidigare, berättar hon.

Nu har den glada kvinnan från Sylling också fler alternativ när det gäller kläder, och byxor som tidigare bara låg och samlade damm används nu.

– Jag gick ner i två byxstorlekar, och jag tycker att det är riktigt skönt att kunna ta på mig mina favoritbyxor igen. Jag har fått många komplimanger från vänner och familj, vilket gör det hela roligare, säger hon stolt.

Coffee Zero kommer att förbli en vanlig del av morgonrutinen

Efter att Bente läst på ingredienserna i Coffee Zero tvivlade hon inte på att hon kommer att fortsätta använda kaffet dagligen. Förutom krom innehåller kaffe antioxidanter som är kända för att vara bra för kroppen.

– Det har blivit viktigt för mig att äta och dricka nyttigare, och då är Coffee Zero en naturlig del av kosten.

Vill du också ge Coffee Zero ett försök? Beställ ett paket nu och få 50% rabatt!

 

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.