Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Coffeezero_Doku-01_xs-1024x683

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.

”Vi försökte banta för några år sedan också, men efter några veckor saknade vi sötsaker och glömde hela bantningskuren. Den här gången valde vi en annan taktik och inkluderade Coffee Zero i kosten när en nära vän till familjen talade varmt om kaffet”, meddelar Per.

Coffee Zero innehåller bland annat krom, ett ämne som har visat sig spela en central roll i att minska suget efter något sött. Krom kan också ha en positiv effekt på normaliseringen av blodsockret.

”Efter att vi bytte ut vanligt kaffe med Coffee Zero märkte vi båda att sugen på kakor och sötsaker minskade betydligt efter några veckor”, säger Randi med ett leende.

Lite för mycket kakor och lite för lite träning

”Jag har alltid varit glad att servera ”lefser” till kaffet. Som är mjuka tunnbröd, och då gärna med ett tjockt lager smör, socker och kanel. Detta har nog också bidragit till att både jag och Per efter ett tag blev lite väl tunga”, skrattar Randi.

Enligt Per har hans fru också varit ivrig när det gäller våfflor, rulltårta och alla andra sorters kakor. Men han måste erkänna att han inte har tackat nej till godsakerna.

”Randi är mycket duktig på att baka och det är omöjligt att motstå kakorna hon serverar. Men hon har visat sig vara en skicklig kock på andra områden också. Nu har rulltårtorna bytts ut mot magert kött, lättare såser, grönsaker och grova spannmålsprodukter”, berättar Per.

Mer energi att leka med barnbarnen

För paret Anstensen var det särskilt en sak som motiverade dem att ändra livsstil och gå ner några kilon.

”Vi märkte att vi båda var lite tunga och tröga och blev oroliga för att vi inte skulle kunna vara lika delaktiga i barnbarnens liv i framtiden. Det var därför viktigt för oss att göra något och då kunde vi lika gärna göra det tillsammans”, förklarar Randi.

Både Randi och Per är överens om att det är extra motiverande att ändra livsstil när man kan göra det tillsammans.

– Om någon av oss skulle känna för något ohälsosamt, eller försöker undvika träning, är den andra bra på att motivera. Nu har vi mycket mer energi att leka och umgås med våra vackra barnbarn, säger den stolta mormodern från Kråkerøy.

 

Två tvätthinkar lättare

Det är nu lite mer än ett år sedan Randi och Per bestämde sig för att lägga om sin kost och de kan gärna säga att de har gått ner några kilon.

– Vi fick reda på att vi nu väger två fulla tvätthinkar mindre tillsammans, eller 20 kilo om man så vill, säger Per med glimten i ögat.

Paret njuter av en kopp Coffee Zero var till frukost varje dag, och är fast beslutna att fortsätta göra just det.

– Vi lär oss att Coffee Zero dämpar sötsuget och ger ett stabilare blodsocker, vilket jag tror är helt nödvändigt för att vi ska slippa mitt utsökta hembakt, säger en skrattande Randi.

 

Blev du inspirerad av Randi och Pers berättelse? Beställ ditt provpaket med Coffee Zero idag och få 50 % rabatt!

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.