– Kaffet blev mitt bästa beslut någonsin!

julie-magasinet-coffee-zero-se

Julie föll på isen och skadade sina knän. Under 1,5 års tid var hon tvungen att ta det lugnt, vilket påverkade vikten och hälsan. Med Coffee Zero gick vägen tillbaka fort.

– Jag köpte, och kilorna försvann inom några veckor. Det var fantastiskt hur effektivt det var.

Dessa ord kommer från 58-åriga Julie från Stavanger i Norge. Efter ett olyckligt fall på isen, tvingades hon ta livet lugnt under drygt 1,5 år. Den annars så aktiva Julie upplevde denna period som en av de värsta i hennes 58 år gamla liv.

Jag var tvungen att öka min förbränning

– Det var mina knän som blev skadade, så jag var tvungen att ta det lugnt. Men jag gick upp i vikt under perioden, och jag kände mig så tung. Inte roligt alls. Jag fick inte motion, så jag brände inte fett. Efter ett tag hade jag gått upp flera kilo. Tänker det var totalt 11 kilo, säger en ärlig Julie.

Gick ner 15 kilo

– Jag hade bestämt mig för att gå ner i vikt. Men jag behövde hjälp. Att ett kaffe skulle betyda så mycket för mig är verkligen fantastiskt. Jag gick ner 4 kilo redan den första veckan, säger Julie.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

– Efter 3 månader med en kopp Coffee Zero varje dag, hade jag gått ner 15 kilo. Helt fantastisk, säger en glad Julie. Jag fick mycket “gratis” med Coffee Zero. Det var min ökade bränna som fick mig att få detta resultat.

Hälsosam livsstil med Coffee Zero

Julie har inga som helst planer på att sluta med Coffee Zero – utan hon brukar snarare rekommendera Coffee Zero till de som vill gå ner i vikt.

– Jag har rekommenderat Coffee Zero till många, och de är nöjda, säger hon, och fortsätter:

– Nu har jag nått mitt mål. Men kaffe hjälper mig att hålla min kropp igång, så det här kaffet har kommit för att stanna hos mig. Det ger också energi! Dessutom smakar kaffet helt utmärkt, säger Julie.

Nu har vi sålt över 700 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.