– Kaffet blev mitt bästa beslut någonsin!

julie-magasinet-coffee-zero-se

Julie föll på isen och skadade sina knän. Under 1,5 års tid var hon tvungen att ta det lugnt, vilket påverkade vikten och hälsan. Med Coffee Zero gick vägen tillbaka fort.

– Jag köpte, och kilorna försvann inom några veckor. Det var fantastiskt hur effektivt det var.

Dessa ord kommer från 58-åriga Julie från Stavanger i Norge. Efter ett olyckligt fall på isen, tvingades hon ta livet lugnt under drygt 1,5 år. Den annars så aktiva Julie upplevde denna period som en av de värsta i hennes 58 år gamla liv.

Jag var tvungen att öka min förbränning

– Det var mina knän som blev skadade, så jag var tvungen att ta det lugnt. Men jag gick upp i vikt under perioden, och jag kände mig så tung. Inte roligt alls. Jag fick inte motion, så jag brände inte fett. Efter ett tag hade jag gått upp flera kilo. Tänker det var totalt 11 kilo, säger en ärlig Julie.

Gick ner 15 kilo

– Jag hade bestämt mig för att gå ner i vikt. Men jag behövde hjälp. Att ett kaffe skulle betyda så mycket för mig är verkligen fantastiskt. Jag gick ner 4 kilo redan den första veckan, säger Julie.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

– Efter 3 månader med en kopp Coffee Zero varje dag, hade jag gått ner 15 kilo. Helt fantastisk, säger en glad Julie. Jag fick mycket “gratis” med Coffee Zero. Det var min ökade bränna som fick mig att få detta resultat.

Hälsosam livsstil med Coffee Zero

Julie har inga som helst planer på att sluta med Coffee Zero – utan hon brukar snarare rekommendera Coffee Zero till de som vill gå ner i vikt.

– Jag har rekommenderat Coffee Zero till många, och de är nöjda, säger hon, och fortsätter:

– Nu har jag nått mitt mål. Men kaffe hjälper mig att hålla min kropp igång, så det här kaffet har kommit för att stanna hos mig. Det ger också energi! Dessutom smakar kaffet helt utmärkt, säger Julie.

Nu har vi sålt över 700 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

Copy of REA-5

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.