Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Coffee Zero är min bästa morgonrutin!

Ulla-Johansson-magasinet-coffee-zero-se

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

Ett nyttigare alternativ

För några år sedan lämnade Ulla storstadslivet, tog med sig familjen och flyttade ut på landet. Nu bor hon i Hofors, där dagarna fylls av friluftsliv, pyssel i hemmet, körsång och hårda träningspass på gymmet.
– Jag tränade väldigt mycket under en period, dels för att hålla mig i form men också för att gå ner i vikt och bli av med några centimeter kring magen, men jag upplevde inte att det gav några resultat. När jag sedan läste om Coffee Zero blev jag nyfiken och sugen på att prova. Jag gillar kaffe och ett nyttigare alternativ som dessutom kunde hjälpa mig med vikten lät mycket intressant.

Artikkelen fortsetter under bildet
ulla

Gått ner 6 kilo

Ulla började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som nu följt med henne under ett års tid.
– Det har blivit en naturlig vana att dricka det goda, nyttiga kaffet på morgonen – och viktnedgången har gått av bara farten!

Jag har gått ner ungefär 6 kilo på den här korta tiden och jag känner mig piggare, smalare och mer hälsosam än förut.

Lätt att använda

Trots att hon bor i Hofors är Ulla alltid på språng. Sonen bor kvar i Stockholm så det blir många tågresor dit, men hon åker även till andra spännande platser – och Coffee Zero har hon alltid med sig.
– Jag gillar nyttiga kosttillskott men ibland kan det vara svårt att få med sig allt. Coffee Zero kommer i en praktisk påse som jag enkelt får plats med i fickan, så oavsett var jag befinner mig är det lätt att få i sig alla antioxidanter jag behöver.

– Jag tycker att alla som är nyfikna på en nyttigare variant av kaffe borde testa Coffee Zero och få alla positiva fördelar på köpet, avslutar Ulla.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!