– Coffee Zero är min bästa morgonrutin!

Ulla-Johansson-magasinet-coffee-zero-se

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

Ett nyttigare alternativ

För några år sedan lämnade Ulla storstadslivet, tog med sig familjen och flyttade ut på landet. Nu bor hon i Hofors, där dagarna fylls av friluftsliv, pyssel i hemmet, körsång och hårda träningspass på gymmet.
– Jag tränade väldigt mycket under en period, dels för att hålla mig i form men också för att gå ner i vikt och bli av med några centimeter kring magen, men jag upplevde inte att det gav några resultat. När jag sedan läste om Coffee Zero blev jag nyfiken och sugen på att prova. Jag gillar kaffe och ett nyttigare alternativ som dessutom kunde hjälpa mig med vikten lät mycket intressant.

Artikkelen fortsetter under bildet
ulla

Gått ner 6 kilo

Ulla började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som nu följt med henne under ett års tid.
– Det har blivit en naturlig vana att dricka det goda, nyttiga kaffet på morgonen – och viktnedgången har gått av bara farten!

Jag har gått ner ungefär 6 kilo på den här korta tiden och jag känner mig piggare, smalare och mer hälsosam än förut.

Lätt att använda

Trots att hon bor i Hofors är Ulla alltid på språng. Sonen bor kvar i Stockholm så det blir många tågresor dit, men hon åker även till andra spännande platser – och Coffee Zero har hon alltid med sig.
– Jag gillar nyttiga kosttillskott men ibland kan det vara svårt att få med sig allt. Coffee Zero kommer i en praktisk påse som jag enkelt får plats med i fickan, så oavsett var jag befinner mig är det lätt att få i sig alla antioxidanter jag behöver.

– Jag tycker att alla som är nyfikna på en nyttigare variant av kaffe borde testa Coffee Zero och få alla positiva fördelar på köpet, avslutar Ulla.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.