– Coffee Zero är min bästa morgonrutin!

Ulla-Johansson-magasinet-coffee-zero-se

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

Ett nyttigare alternativ

För några år sedan lämnade Ulla storstadslivet, tog med sig familjen och flyttade ut på landet. Nu bor hon i Hofors, där dagarna fylls av friluftsliv, pyssel i hemmet, körsång och hårda träningspass på gymmet.
– Jag tränade väldigt mycket under en period, dels för att hålla mig i form men också för att gå ner i vikt och bli av med några centimeter kring magen, men jag upplevde inte att det gav några resultat. När jag sedan läste om Coffee Zero blev jag nyfiken och sugen på att prova. Jag gillar kaffe och ett nyttigare alternativ som dessutom kunde hjälpa mig med vikten lät mycket intressant.

Artikkelen fortsetter under bildet
ulla

Gått ner 6 kilo

Ulla började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som nu följt med henne under ett års tid.
– Det har blivit en naturlig vana att dricka det goda, nyttiga kaffet på morgonen – och viktnedgången har gått av bara farten!

Jag har gått ner ungefär 6 kilo på den här korta tiden och jag känner mig piggare, smalare och mer hälsosam än förut.

Lätt att använda

Trots att hon bor i Hofors är Ulla alltid på språng. Sonen bor kvar i Stockholm så det blir många tågresor dit, men hon åker även till andra spännande platser – och Coffee Zero har hon alltid med sig.
– Jag gillar nyttiga kosttillskott men ibland kan det vara svårt att få med sig allt. Coffee Zero kommer i en praktisk påse som jag enkelt får plats med i fickan, så oavsett var jag befinner mig är det lätt att få i sig alla antioxidanter jag behöver.

– Jag tycker att alla som är nyfikna på en nyttigare variant av kaffe borde testa Coffee Zero och få alla positiva fördelar på köpet, avslutar Ulla.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.