Coffee Zero-effektens fyra faser

Magasinetstørrelse Coffee Zero-12

Flera tusen av våra kunder har redan upplevt Coffee Zero-effekten. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av detta mycket speciella kaffe.

Flera tusen av våra kunder har redan upplevt Coffee Zero-effekten. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av detta mycket speciella kaffe.

Att börja med Coffee Zero är det smartaste jag har gjort! Det säger Ellen Lund-Gulbrandsen från Gjøvik. I början av 2016 vägde hon 90 kilo. När hon gifte sig 18 månader senare stannade badrumsvågen på 62 kilo

Ellen är en av flera tusen personer som har gått ner i vikt och lyckats ändra sina vanor med hjälp av Coffee Zero. Många har rasat i vikt, medan andra dricker kaffet för att det hjälper dem att hålla vikten på en nivå de trivs med. Dessutom upplever många att Coffee Zero hjälper dem att äta sundare, vilket beror på att suget efter choklad, kakor och godis blir mycket mindre – eller försvinner helt.

Många är nyfikna på Coffee Zero-effekten

Vi på Coffee Zero är stolta över att så många människor uppskattar vårt kaffe. Mer än 850 000 sålda förpackningar är en siffra som talar för sig själv. Samtidigt får vi ofta frågor från personer som är nyfikna – och i vissa fall skeptiska – till Coffee Zero-effekten. Många undrar vilka resultat de kan förvänta sig och hur lång tid det tar.

De fyra faserna

Coffee Zero-effekten kan delas in i fyra olika faser. Under var och en av dessa faser kommer du att uppleva att förbränningen ökar, sötsuget minskar och att du går ner i vikt eller att det blir lättare att hålla vikten. Ovan finner du en närmare beskrivning av varje fas, som den kan se ut för en typisk Coffee Zero-kund.
Samtidigt vill vi poängtera att tabellen inte är något facit och att resultatet är individuellt. Många kunder säger att sötsuget minskar märkbart efter bara några dagar eller veckor, medan det för andra tar lite längre tid. Med andra ord kan resultatet variera beroende på ämnesomsättning, livsstil, vanor etc.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.