– Coffee Zero håller mig frisk!

Karin-sipola-magasinet-coffee-zero.se

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Godare än vanligt kaffe

På Luleå Airport är det Karin som håller koll på alla transporter av gods och bagage. Hon börjar jobba tidigt på morgonen och arbetar en stor del av dagen utomhus – i alla slags väder.
– Jag börjar jobba redan klockan 5 och då är jag inte så sugen på vanligt kaffe. Coffee Zero är ett mycket bättre alternativ då det både smakar godare och känns mer hälsosamt än kaffe med koffein, berättar Karin, som gärna avslutar sina tuffa arbetsdagar med dans i form av bugg och foxtrot.

Frisk året runt

Hon började med Coffee Zero för ungefär ett år sedan och har druckit en kopp varje morgon sedan dess. Coffee Zero innehåller mycket antioxidanter, något som Karin verkligen haft nytta av.
– Jag jobbar utomhus varje dag i såväl kyla, regn som snö men trots det har jag inte varit sjuk en enda gång sedan jag började med Coffee Zero. Mitt immunförsvar är verkligen på topp!

Bra alternativ till morgonkaffet

Coffee Zero har också hjälpt Karin att hålla vikten utan problem.

– Jag är svag för fikabröd och andra godsaker men tack vare Coffee Zero har jag kunnat fortsätta njuta av livets goda utan att det påverkat min figur över huvud taget, säger hon och skrattar.

Att byta ut det vanliga morgonkaffet mot en kopp Coffee Zero är något hon rekommenderar till alla.
– Det är mer hälsosamt, det håller dig frisk och du får en bra känsla i magen hela dagen, avslutar hon.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.