Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Coffee Zero håller mig frisk!

Karin-sipola-magasinet-coffee-zero.se

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Godare än vanligt kaffe

På Luleå Airport är det Karin som håller koll på alla transporter av gods och bagage. Hon börjar jobba tidigt på morgonen och arbetar en stor del av dagen utomhus – i alla slags väder.
– Jag börjar jobba redan klockan 5 och då är jag inte så sugen på vanligt kaffe. Coffee Zero är ett mycket bättre alternativ då det både smakar godare och känns mer hälsosamt än kaffe med koffein, berättar Karin, som gärna avslutar sina tuffa arbetsdagar med dans i form av bugg och foxtrot.

Frisk året runt

Hon började med Coffee Zero för ungefär ett år sedan och har druckit en kopp varje morgon sedan dess. Coffee Zero innehåller mycket antioxidanter, något som Karin verkligen haft nytta av.
– Jag jobbar utomhus varje dag i såväl kyla, regn som snö men trots det har jag inte varit sjuk en enda gång sedan jag började med Coffee Zero. Mitt immunförsvar är verkligen på topp!

Bra alternativ till morgonkaffet

Coffee Zero har också hjälpt Karin att hålla vikten utan problem.

– Jag är svag för fikabröd och andra godsaker men tack vare Coffee Zero har jag kunnat fortsätta njuta av livets goda utan att det påverkat min figur över huvud taget, säger hon och skrattar.

Att byta ut det vanliga morgonkaffet mot en kopp Coffee Zero är något hon rekommenderar till alla.
– Det är mer hälsosamt, det håller dig frisk och du får en bra känsla i magen hela dagen, avslutar hon.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!