– Coffee Zero håller mig frisk!

Karin-sipola-magasinet-coffee-zero.se

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Godare än vanligt kaffe

På Luleå Airport är det Karin som håller koll på alla transporter av gods och bagage. Hon börjar jobba tidigt på morgonen och arbetar en stor del av dagen utomhus – i alla slags väder.
– Jag börjar jobba redan klockan 5 och då är jag inte så sugen på vanligt kaffe. Coffee Zero är ett mycket bättre alternativ då det både smakar godare och känns mer hälsosamt än kaffe med koffein, berättar Karin, som gärna avslutar sina tuffa arbetsdagar med dans i form av bugg och foxtrot.

Frisk året runt

Hon började med Coffee Zero för ungefär ett år sedan och har druckit en kopp varje morgon sedan dess. Coffee Zero innehåller mycket antioxidanter, något som Karin verkligen haft nytta av.
– Jag jobbar utomhus varje dag i såväl kyla, regn som snö men trots det har jag inte varit sjuk en enda gång sedan jag började med Coffee Zero. Mitt immunförsvar är verkligen på topp!

Bra alternativ till morgonkaffet

Coffee Zero har också hjälpt Karin att hålla vikten utan problem.

– Jag är svag för fikabröd och andra godsaker men tack vare Coffee Zero har jag kunnat fortsätta njuta av livets goda utan att det påverkat min figur över huvud taget, säger hon och skrattar.

Att byta ut det vanliga morgonkaffet mot en kopp Coffee Zero är något hon rekommenderar till alla.
– Det är mer hälsosamt, det håller dig frisk och du får en bra känsla i magen hela dagen, avslutar hon.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.