Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Coffee Zero hjälpte Eva att gå ner i vikt

– Jag har haft problem med vikten hela livet. Coffee Zero minskade hungern och gjorde det lättare att gå ner i vikt, säger Eva Karstang.

Vi möter den glada damen precis innan hon ska gå ut på en av de flera dagliga promenaderna med Essi, en lekfull eurasiervalp på sju månader.

– Promenaderna hjälper mig att hålla mig aktiv. Jag är diabetiker och har dessutom reumatism, så det är viktigt att jag rör på mig, säger Eva och berättar att hon alltid har haft problem med att hålla vikten.

Diabetessjukdomen bidrar till det och dessutom är det ett obestridligt faktum att jag är förtjust i mat. Att bära på extrakilon påverkar hela allmäntillståndet, även om de tenderar att sätta sig runt midjan. Men det är väl ganska vanligt för kvinnor i min ålder, säger hon.

Föredrar naturliga produkter

När Eva bestämde sig för att bli av med de överflödiga kilona var hon på jakt efter lite draghjälp. Hon bestämde sig för att prova hälsokaffet Coffee Zero.

Jag är mycket angelägen om att använda naturliga produkter så långt det är möjligt. När jag såg att många andra också hade positiva erfarenheter med Coffee Zero ville jag prova det själv.

Eva drack en kopp Coffee Zero varje morgon, som rekommenderat. Effekten kom snabbt i form av minskad hunger.

Eva2beskjært-1-of-1-1

– Suget efter mat blev märkbart mindre. Det ledde till att jag åt mindre, och det blev samtidigt enklare att lägga om kosten i en hälsosammare riktning, säger Eva.

Rekommenderar Coffee Zero

– Coffee Zero har betytt mycket och hjälpt mig att gå ner i vikt. Jag rekommenderar kaffet till alla som behöver lite extra hjälp med att tappa några kilo, säger Eva och Essi rycker otåligt i kopplet. Nu är det dags för en promenad!

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!