– Coffee Zero höjer min livskvalitet!

Magasinetstørrelse Coffee Zero-11

Att motionera och röra på sig är inte det enklaste för Inga-Lill, men tack vare Coffee Zero kan hon ändå upprätthålla en hälsosam livsstil – och hålla kilona på plats!

Att motionera och röra på sig är inte det enklaste för Inga-Lill, men tack vare Coffee Zero kan hon ändå upprätthålla en hälsosam livsstil – och hålla kilona på plats!

Inga-Lill, 72 år från Garphyttan, är en glad pensionär som älskar att lösa korsord, umgås med sin man, pyssla och virka. För ungefär ett år sedan såg hon en annons på Facebook som fångade hennes intresse. Ett gott kaffe som var mer hälsosamt än hennes vanliga kopp på morgonen – och som dessutom kunde få henne att gå ner i vikt – gjorde henne mycket nyfiken. Idag har Coffee Zero blivit en naturlig del av hennes vardag och hon kan inte tänka sig att leva utan.

– Jag dricker Coffee Zero varje morgon och ibland tar jag en kopp på eftermiddagen också, när jag vill unna mig något lite extra gott, säger Inga-Lill och skrattar.

Tacksam för Coffee Zero

– Jag har alltid gillat att motionera men för en tid sen fick jag fibromyalgi, vilket har gjort att jag har svårt att röra på mig så mycket som jag skulle vilja. Nu dricker jag Coffee Zero varje dag, ett kaffe som gör att jag trots detta kan hålla kilona i schack, vilket jag är otroligt tacksam för.

Coffee Zero håller kilorna på plats

Inga-Lill har gillat kaffe så länge hon kan minnas och medger att hon fortfarande tar en vanlig kopp kaffe ibland, även om hon märker att hon börjar tycka Coffee Zero är godare.

– När jag dricker vanligt kaffe behöver jag både socker och mjölk för det ska smaka bra. Coffee Zero däremot kan jag dricka precis som det är, helt utan tillbehör och likaväl tycker jag att det är supergott!

Nyttigt och fräscht

Förutom att hon håller vikten under kontroll, upplever hon också att kaffet höjer livskvaliteten.

– Det känns bra att jag slipper det där extra sockret som jag häller i mitt vanliga kaffe, med Coffee Zero känner jag mig mer hälsosam och ja, mår riktigt bra, helt enkelt!

Trots att Coffee Zero är en sådan stor favorit hos henne, har hon ännu inte fått maken att prova på drycken. – Men det ska nog gå att lösa, säger Inga-Lill med ett finurligt skratt.

– Det är en supergod dryck som verkligen får mig att må bra och jag vet att jag skulle sakna den om jag inte fick en kopp varje morgon. Det är en rutin i mitt liv som betyder väldigt mycket.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.