Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Coffee Zero stoppade sötsuget

Ingen mer cola i kylskåpet. Nu vill Finn Treider ändra livsstil och bli en ännu bättre pappa.

– Kost och träning har allt för länge legat längst ner på prioriteringslistan. Det är dags att göra något åt situationen, säger Finn.

47-åringen är egen företagare och kör mycket bil på jobbet. Problemet är bara att det är lite väl smidigt att ta sig en matbit på bensinmacken på lunchen. Sunt är det däremot inte. Korv och läsk sätter sig på magen och efter några år med den här livsstilen vägde Finn över 100 kg, vilket är alldeles för mycket om man är 178 centimeter lång.

– Dessutom var jag cocacola-missbrukare. De sista 16 åren har det varit läsk på menyn så gott som varje dag. Men nu är kylskåpet colafri zon och jag har inga problem att passera läskhyllan i butiken. Det kan jag tacka Coffee Zero för, säger Finn med ett leende.

Sötsuget som försvann

Det är nästan ett halvt år sedan han fick ett tips om att Coffee Zero kunde vara grejen om man vill ändra livsstil och gå ner i vikt.

– Jag erkänner att mina motiv var lite tveksamma: Jag älskar kaffe, är lite lat och hoppades att Coffee Zero skulle vara en enkel ”quick fix”. Men alla vet att det krävs mer om man ska klara av att ändra livsstil. Men kaffet hade en viktig effekt. Efter bara några dagar var sötsuget nästan helt borta, säger Finn.

Ny motivation

Finn Treider i artikkeln

Nu känner Finn sig mer motiverad att göra något åt sina vanor. Han har skurit ner på skräpmaten och blivit mer fysiskt aktiv. Årskortet på träningscentret i hembygden Nittedal är fixat, och de första turerna på löpbandet genomförda.

– Jag känner mig redan lättare i kroppen och dessutom på bättre humör. Coffee Zero har gett mig ny motivation och nu är målet att komma i bättre form så att jag kan bli en bättre pappa, säger Finn, som är far till tre barn under 15 år.

– I början var jag skeptisk. Därför är det extra roligt att Coffee Zero faktiskt fungerar. För mig är detta en mycket positiv upplevelse, och det är lätt att rekommendera produkten till andra som en liten knuff i rätt riktning.


Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!