Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Dietisten trodde inte det var sant

Terje-magasinet-coffee-zero-se

Terje Gundersen (63) började dricka Coffee Zero. Nu har han gått ned mer än tolv kilo!

Terje Gundersen (63) började dricka Coffee Zero. Nu har han gått ned mer än tolv kilo!
var _vwo_code=(function(){
var account_id=59352,
settings_tolerance=2000,
library_tolerance=2500,
use_existing_jquery=false,
/* DO NOT EDIT BELOW THIS LINE */
f=false,d=document;return{use_existing_jquery:function(){return use_existing_jquery;},library_tolerance:function(){return library_tolerance;},finish:function(){if(!f){f=true;var a=d.getElementById(’_vis_opt_path_hides’);if(a)a.parentNode.removeChild(a);}},finished:function(){return f;},load:function(a){var b=d.createElement(’script’);b.src=a;b.type=’text/javascript’;b.innerText;b.onerror=function(){_vwo_code.finish();};d.getElementsByTagName(’head’)[0].appendChild(b);},init:function(){settings_timer=setTimeout(’_vwo_code.finish()’,settings_tolerance);var a=d.createElement(’style’),b=’body{opacity:0 !important;filter:alpha(opacity=0) !important;background:none !important;}’,h=d.getElementsByTagName(’head’)[0];a.setAttribute(’id’,’_vis_opt_path_hides’);a.setAttribute(’type’,’text/css’);if(a.styleSheet)a.styleSheet.cssText=b;else a.appendChild(d.createTextNode(b));h.appendChild(a);this.load(’//dev.visualwebsiteoptimizer.com/j.php?a=’+account_id+’&u=’+encodeURIComponent(d.URL)+’&r=’+Math.random());return settings_timer;}};}());_vwo_settings_timer=_vwo_code.init();

– Det var hög tid att göra någonting. Jag vägde minst 20 kilo för mycket och det mesta satt fast förankrat runt magen, berättar Terje Gundersen.

Alla försök med träning och kostförändringar hade varit förgäves. Och när han sedan låg på gränsen att utveckla diabetes typ 2 skickade hans husläkare honom till dietisten. Men 63-åringen hade redan «tjuvstartat». Han hade börjat dricka Coffee Zero.

Det var min sambo som tyckte att jag borde prova hälsokaffe. Jag dricker ju kaffe ändå så jag tänkte varför inte? Jag hade ingenting att förlora, berättar Terje.

Förbluffad

Han kunde aldrig drömma om vad en daglig kopp Coffee Zero skulle leda till. Efter tre månader hade han tappat hela tolv kilo – och det skedde innan han hann börja med dietistens goda råd.

– Jag har ätit precis som förr, och dietisten är helt förbluffad. Hon säger att hon inte kan förklara det på något annat sätt än att det är Coffee Zero som har hjälpt mig, säger Terje.

Han har märkt att såväl hungerkänslorna som sötsuget har minskat sedan Coffee Zero hamnade på frukostbordet.

Jag blir snabbare mätt och äter därför mindre än förr. Dessutom har jag inte längre någon längtan efter sötsaker. Och jag som alltid plockade med något gott från godishyllan i affären. Nu går jag rakt förbi utan att bli frestad.

Ett lättare liv

Som mest vägde Terje cirka 110 kilo. Nu vill han ner till en matchvikt på 85 till 90 kilo, precis som hans doktor vill.

– Redan nu är hälsovinsten enorm. Diabetesrisken har minskat rejält och jag har fått ett mycket bättre, för att inte säga lättare, liv. Förr kändes det som att magen låg under hakan men nu är det enklare att flytta på sig, berättar Terje.

– Jag har mer energi och längre uthållighet. Dessutom känner jag inte av min gamla meniskskada lika mycket längre. Och det går inte en dag utan att jag får positiv respons från släkt och vänner, ler han nöjt.

Och Coffee Zero? Den har kommit för att stanna.

– Inte nog med att kaffet har hjälp mig ur en besvärlig situation, det smakar gott också!

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!