Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Får energi av Coffee Zero

– Nu har jag mer energi för träning och studier, säger Kine Anderssen (25).

När hon inte sitter böjd över sina kursböcker är Kine ofta på gymmet eller på promenad med sin fyrbenta följeslagare Zambo.

– Det finns mycket fin natur att uppleva här i Tromsö – i alla fall när det är tillräckligt ljust för att se den. Under den långa polarnatten är det bra att kunna träna inomhus, säger Kine.

Uppiggande effekt

25-åringen har alltid varit aktiv och älskar att träna, men märkte ändå att det kunde gå lite upp och ner med motivationen. Därför var hon på jakt efter något som kunde ge henne en extra push – och valet föll på Coffee Zero.

send 4

– Många använder det här kaffet för att gå ner i vikt. Men jag var mer intresserad av att ta reda på om det kunde ge en uppiggande effekt, säger Kine Anderssen.

Hon började dricka en kopp Coffee Zero en halvtimme före varje träningspass. Effekten märktes redan efter några dagar.

– Jag fick en ordentlig energikick. Jag fick massor av energi, träningspassen blev effektivare och det var mycket lättare att ta sig till gymmet, berättar Kine. Efter ett tag märkte hon att Coffee Zero också påverkade studierna.

– Nu har jag lättare att koncentrera mig. Tidigare blev jag snabbt trött och blev då tvungen att packa ihop, men nu kan jag hålla mig pigg i flera timmar i sträck när jag pluggar. Man kan lugnt säga att Coffee Zero är bra för både kroppen och knoppen.

God smak

Vanligt kaffe har aldrig varit någon av Kines favoritdrycker. Men Coffee Zero är gott och lättdrucket, säger hon och avslöjar att hon brukar tillsätta en sukett i kaffet.

– För övrigt känner jag mig lättare och fräschare efter att jag började dricka Coffee Zero. Det är som om kaffet har en renande effekt på kroppen.

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!