Det här kan du förvänta dig av Coffee Zero

En kopp Coffee Zero varje dag!

Coffee Zero är din bästa vän i jakten på din nya idealvikt. I den här artikeln berättar vi hur det fungerar.

För att få optimal effekt av Coffee Zero bör du dricka det regelbundet. Innehållet i kaffet bidrar på flera olika sätt till att du går ner i vikt. Här berättar vi lite mer i detalj vad du kan förvänta dig av Coffee Zero och dess effekter.

Kroppens ämnesomsättning och förbränning är individuell

Ämnesomsättning är en allmän beteckning på den kemiska process i kroppen som omvandlar syre och mat till ämnen som kroppen behöver för att fungera. Även om ämnesomsättningen fungerar på samma sätt för alla finns det individuella skillnader. Bland annat varierar den kemiska balansen och hur snabbt näringsämnena tas upp i kroppen från person till person. Dessa individuella skillnader beror i stor utsträckning på genetiska orsaker. De är med andra ord ärftliga.

Hur lång tid det tar innan kaffet ger effekt kan därför variera från person till person. Många av våra kunder upplever en omedelbar effekt, medan andra upplever förändringen först efter 2-3 månaders användning. Därför bör du göra det till en rutin att ta en portionspåse Coffee Zero varje dag. På så sätt får kroppen möjlighet att vänja sig vid produkten, vilket gör att förutsättningarna för att kaffet fungerar för dig ökar.


1 portionspåse: Kom ihåg att dricka din dagliga kopp

Det du kan vara säker på är att kroppen tar upp de aktiva ämnena i kaffet, även om du kanske inte märker så mycket i början.

Dämpar ditt sötsug

Coffee Zero innehåller krom, ett mineral som har dokumenterad effekt mot sötsug och gör det lättare att gå ner i vikt. Krom stabiliserar blodsockernivån och är även viktigt för nedbrytningen av fett och karbohydrater. Dessa egenskaper gör att sötsuget minskar betydligt när du dricker Coffee Zero varje dag. Toppen för dig som vill gå ner i vikt!

Gröna kaffebönor

Ovan har vi berättat om ämnesomsättningens roll för vilken effekt du kan förvänta dig. Kroppens förbränning är visserligen individuell, men du kan påverka den. Coffee Zero framställs av orostade, gröna kaffebönor som innehåller ett ämne som kallas klorogensyra. Det är just detta som gör Coffee Zero så speciellt.

Klorogensyra är känt för sin förmåga att öka förbränningen i kroppen, men går förlorat när vanliga kaffebönor rostas

Med vår produktionsmetod behandlas de gröna kaffebönorna så att de inte behöver rostas. Det innebär att vi tar vara på alla de kraftfulla aktiva substanserna och får ett kaffe rikt på klorogensyra. Under senare tid har gröna kaffebönor fått stor uppmärksamhet i media tack vare dess innehåll av klorogensyra som kan påverka kroppens förbränning och på så sätt hjälpa dig att gå ner i vikt.

thor
Gröna kaffebönor: Kaffebönorna handplockas och bearbetas genom en unik tillverkningsmetod

De gröna bönorna produceras med en specifik metod som framhäver kaffebönornas bästa egenskaper. Genom att dessutom tillsätta krom har vi skapat ett unikt kaffe.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att kaffet ger effekt?

Använd Coffee Zero varje dag. Du bör dricka minst en kopp om dagen, men du kan dricka flera om du vill. Coffee Zero innehåller ungefär lika mycket koffein som ett vanligt kaffe, så det är det enda du behöver hålla koll på. Vi rekommenderar att du börjar dagen med en kopp Coffee Zero, gärna i samband med frukosten. På så sätt får du igång kroppens förbränning redan på morgonen. Undvik dock att dricka Coffee Zero sent på kvällen (på grund av innehållet av koffein).

Använd Coffee Zero varje dag!

Coffee Zero-effekten kan delas in i fyra olika faser. Under var och en av dessa faser kommer du att uppleva att förbränningen ökar, sötsuget minskar och att du går ner i vikt eller att det blir lättare att hålla vikten. Läs mer om de fyra faserna här.

Många av våra kunder berättar att sötsuget blir märkbart mindre efter bara några dagar. För andra kan det ta lite längre tid. Vissa kunder märker effekten först efter 3-4 månader, men upplever då vanligtvis att kaffet gör stor skillnad. Med andra ord kan resultatet variera beroende på ämnesomsättning, livsstil, vanor etc.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.