Gå ner i vikt genom att dricka en kopp kaffe? Ja, du hörde rätt!

Magasinetstørrelse Coffee Zero-3

Bantningskaffet Coffee Zero har hjälpt tusentals nöjda kunder att gå ner i vikt!

Bantningskaffet Coffee Zero har hjälpt tusentals nöjda kunder att gå ner i vikt!

Tycker du om kaffe och vill gå ner några kilo? Coffee Zero är ett hälsokaffe som innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Vid vår produktion tar vi vara på det kraftfulla verksamma ämnet klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor, ett ämne som går förlorat när vanliga kaffebönor rostas. Klorogensyra är känt för sin förmåga att öka ämnesomsättningen och kan därför hjälpa dig att gå ner i vikt.
Coffee Zero innehåller dessutom organiskt krom som bidrar till omsättningen av makronäringsämnen (t.ex. fett), vilket även kan minska sötsuget.

Allt du behöver göra är att byta ut en av dina dagliga koppar kaffe mot Coffee Zero

Med Coffee Zero kan du öka dina chanser att gå ner i vikt på ett effektivt och framförallt enkelt sätt. Allt du behöver göra är att byta ut en av dina dagliga koppar kaffe mot Coffee Zero.


Det är enkelt: Allt du behöver göra är att byta ut en av dina dagliga koppar.

Karine gick ner 16 kilo

– Vikten på topp, formen i botten. Så beskriver Karine Sekkingstad tillvaron efter att hon blev sjuk 2012. 42-åringen är 175 cm lång och har alltid varit smal, men i samband med en sjukdom ökade hon kraftigt i vikt.
– Jag försökte träna och leva sunt, men i den svåra situation jag befann mig var det inte så lätt. Därför letade jag efter något som kunde ge mig en knuff i rätt riktning. Det hittade jag med Coffee Zero, berättar trebarnsmamman från Skien.


Karine: Det här trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva, i alla fall inte på så kort tid.

Efter bara några månader gav Coffee Zero ett uppseendeväckande bra resultat. Karine gick ner hela 16 kilo och idag väger hon under 70 kilo.

Flera tusen nöjda kunder

May gick ner 8 kilo och Idar Steigedal prickade in toppformen och gick ner hela 15 kilo med hjälp av Coffee Zero. Framgångshistorierna är många – flera tusen av våra kunder har gått ner i vikt med hälsokaffet Coffee Zero. Läs mer här.

Kampanjpris – endast den här veckan!

Nu har vi sålt över 850 000 förpackningar! Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa bästsäljaren Coffee Zero till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Utnyttja erbjudandet och upplev effekten av Coffee Zero du med!

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.