Det går att fika sig smal

Magasinetstørrelse Coffee Zero-2

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

Vi skandinaver älskar kaffe. I genomsnitt häller vi i oss 160 liter om året, vilket motsvarar drygt tre koppar per dag. Då är det inte konstigt att Coffee Zero blivit ett allt mer populärt sätt att gå ner i vikt. För Karine Sekkingstad handlade det främst om att få tillbaka livsgnistan.

Ett nytt liv

”Vikten var i topp, men formen var i botten. Så kändes livet efter att jag hade varit sjuk”, berättar Karine. ”Jag försökte vara duktig med både kost och träning, men det var svårt efter den tuffa period jag hade gått igenom. Till slut vägde jag 85 kilo. För mig som alltid varit lång och smal var det väldigt ovant och frustrerande.”
Karine bestämde sig för att ta tag i situationen och testade olika metoder för att gå ner i vikt. Ingenting hjälpte.
”Jag provade faktiskt ett annat bantningskaffe först, men det var så beskt att det var helt odrickbart. Det var inte förrän jag hittade Coffee Zero som jag upplevde en tydlig positiv förändring – kilona rasade från 85 till 69 på nolltid. Nu är situationen omvänd: formen är på topp och vikten är i botten”, skrattar hon.

artikkelen fortsetter under bildet

Mindre sötsug

”Jag var väldigt motiverad att slippa de överflödiga kilona, men hade svårt att få till det i praktiken. Jag behövde en knuff i rätt riktning, något som kunde ge mig energi att komma ut och röra på mig.”
Det var just detta Karine fann i Coffee Zero. Eftersom kaffet är gjort på gröna kaffebönor och innehåller klorogensyra, har det en positiv effekt när det gäller viktminskning. Men det är också viktigt att tänka holistiskt och långsiktigt för att få en varaktig förändring som både förlänger livet och ökar livskvaliteten.
”Coffee Zero har hjälpt mig lägga om livsstilen,” säger Karine. ”Nu tränar jag regelbundet och har lagt om kosten. En positiv bieffekt av Coffe Zero är att det minskar sötsuget, vilket gör att det blir betydligt mindre godis nuförtiden, vilket var min svaghet tidigare. Hela familjen äter numera sundare än tidigare. Det är så mycket win-win som det kan bli.”

Fortsätter fika

Även om Karine har lyckats med att tappa de överflödiga kilona och återfått livsgnistan, ger hon inte upp sina fikavanor.
”Coffee Zero har blivit en naturlig del av min kosthållning och tillvaro, och jag dricker en kopp innan varje måltid för att ”kickstarta” förbränningen”, berättar hon. ”Dessutom smakar kaffet gott. Jag tror att det viktigt att kunna fortsätta unna sig att fika och ha trevligt fast man vill hålla koll på vikten. Det går alldeles utmärkt att fika sig smal”, avslutar hon med ett leende.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.