Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Så gick Magnar ner 30 kilo

Receptet: motivation, motion och Coffee Zero.

– Förut gick jag upp och ner i vikt, men mest upp. Nu går jag bara ner. Magnar Aas har gått ner hela 30 kilo och det är bara åtta månader sedan han bestämde sig för att göra något åt sin hälsa. Och det bästa av allt: Att gå ner i vikt har inte varit särskilt svårt, menar 66-åringen.

Magnars recept för ett sundare liv är motivation, motion och Coffee Zero.

Misslyckad operation

– 2003 blev min rörelseförmåga hämmad efter en misslyckad operation. Sedan dess har extrakilona smugit sig på. När jag till slut vägde 130 kilo insåg jag att något måste göras, berättar Magnar.

Han gjorde två saker: Beställde en förpackning Coffee Zero och skaffade medlemskap på ett träningscenter. Att dricka en kopp bantningskaffe varje dag och gå på gymmet tre gånger i veckan är numera en rutin och han äter och ungefär som tidigare, normalt och ganska sunt. Men en sak är nytt:

– Förut åt jag mycket godis och choklad, men sedan jag började dricka Coffee Zero har det mesta av sötsuget försvunnit. Dessutom har mättnadskänslan börjat fungera normalt igen. Nu äter jag tre normala måltider om dagen och nöjer mig med det. Jag går inte omkring och tänker på mat hela tiden. Men jag unnar mig fortfarande något extra på helgen, säger han och skrattar.

Smakar gott

I dag väger Magnar drygt 100 kilo och både hälsan och livskvaliteten har förbättrats. Nu är målet att nå matchvikten – 80 kilo.

– Ingenting går av sig självt, men hittills har det fungerat bra. När man lyckas så ökar motivationen, konstaterar han och poängterar att Coffee Zero hjälpt honom att förändra sin livsstil.

– Coffee Zero har tveklöst en effekt. Dessutom har det hjälpt mig att lägga om mina vanor i vardagen. Jag har använt kaffet i åtta månader nu och jag är övertygad om att det är bra att dricka det regelbundet. Dessutom är det gott! Coffee Zero smakar verkligen kaffe, vilket man inte kan säga om andra sorters ”bantningskaffe” som jag har provat.

Fakta om Coffee Zero

* Coffee Zero innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Klorogensyra har många gynnsamma hälsoeffekter, men går förlorat när vanliga kaffebönor rostas

* Klorogensyra är känt för sin förmåga att minska blodsockernivån, vilket bidrar till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

* Coffee Zero innehåller antioxidanter som hämmar inflammationer och skyddar cellerna mot fria radikaler.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!