– Gick ner 12 kilo på rekordtid

trude-oslo-coffee-zero-se

- Jag älskar en varm kopp kaffe. Dessutom, när kaffet var så extremt effektivt för min viktminskning, var det självklart för mig att börja

– Jag älskar en varm kopp kaffe. Dessutom, när kaffet var så extremt effektivt för min viktminskning, var det självklart för mig att börja

51-åriga Trude från Oslo i Norge kände inte igen sin egen kropp efter sin sjukdom. För två år sedan gjorde Trude en knäoperation, och under dessa två år gick hon upp 16 kilo. Viktökningen gick utöver hennes humör och välbefinnande, och hon bestämde sig för att göra något. Men Trude behövde något som fick henne igång, enligt sig själv. Coffee Zero var perfekt för henne.

– Jag brukar dricka en kopp kaffe varje dag. Så det var mycket bra för mig att byta ut en av dessa koppar med Coffee Zero. Kaffet smakar också underbart!

Snabba resultat!

Hun började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som verkligen gav resultat. Efter några veckor gav kaffet en märkbar effekt.

Gick ner 4,5 kilo på en vecka

– Det var fantastiskt, och jag kunde känna att min fettförbränning ökade varje dag. Efter en vecka hade jag redan gått ner 4,5 kilo! Jag hade inte hoppats på så bra resultat, det gick mycket snabbare än jag trodde, säger Trude.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Det var just det här Trude behövde: – Jag fick mycket ”gratis” med Coffee Zero. Så jag är väldigt glad över den här produkten. Coffee Zero sparkade igång min förbränning och det gav snabba resultat!

Gått ner 12 kilo

– Jag har använt kaffet i tre månadar och jag är övertygad om att det är bra att dricka det regelbundet. Jag har gått ner 12 kilo nu. Jag skulle inte få detta resultat utan Coffee Zero.

Nu har Trude nått sin idealvikt och trivs väldigt bra med det. – Coffee Zero har varit till stor hjälp för mig. Kaffet smakar dessutom gott, och det är hyfsat billigt jämfört med kaffekapslar till exempel. På mitt frukostbord har det kommit för att stanna, säger Trude.

Nu har vi sålt över 340 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.