Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Hälsokaffet gör att hon håller sig i form

Anita Johansson beskriver sig själv som positiv och glad. Hennes stora passion i livet är att sända radio och hon har gjort det i över 20 år. Det händer att hon tränar, men det är inte det som gör att hon håller sig i form.

Anita Johansson beskriver sig själv som positiv och glad. Hennes stora passion i livet är att sända radio och hon har gjort det i över 20 år. Det händer att hon tränar, men det är inte det som gör att hon håller sig i form.

Allt jag gör är att jag tar en kopp hälsokaffe med lite mjölk på morgonen, säger Anita.

Inte längre någon längtan efter sötsaker

Jag tycker verkligen att det har minskat sötsuget och att jag nu lyckas hålla vikten på en konstant nivå. Det känns nästan som att man kan äta utan att gå upp. Jag tycker det är bra, väldigt bra!

Jag har gått ned litegrann. Det är ju inte 10 kilo på en vecka, men jag tänker att man får ha tålamod. Jag tycker att jag är duktig som har minskat på sockerintaget och tror att det långsiktigt kan påverka vikten.

Istället för att äta mycket sötsaker säger Anita att det räcker med att ta en kopp Coffe Zero på morgonen för att suget ska försvinna.

Jag äter mycket mindre godis och choklad nu. Jag har ingen längtan efter det längre. Det är underbart och jätteskönt! Det är magiskt tror jag, säger Anita och skrattar.

Det bästa hon testat hittills

Jag rekommenderar alla att testa Coffe Zero. Det fungerar bättre på mig än exempelvis pulver eller tabletter som jag provat tidigare. En kopp kaffe vill de flesta av oss ändå ha på morgonen.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!