Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Jag gick ner 18 kilo med kaffet

elin-bergen-coffee-zero-se

54-åriga Elin från Bergen i Norge, gick upp i vikt efter en olycka som krävde lång rehabilitering. För bara 4 månader sedan vägde hon tiotals kilo för mycket, enligt sig själv. Bieffekterna var också många, såväl fysiskt som psykiskt.

54-åriga Elin från Bergen i Norge, gick upp i vikt efter en olycka som krävde lång rehabilitering. För bara 4 månader sedan vägde hon tiotals kilo för mycket, enligt sig själv. Bieffekterna var också många, såväl fysiskt som psykiskt.

Där och då bestämde hun sig att göra något åt det. För att hennes kropp skulle orka med det vardagliga livet kände Elin att hon behövde gå ner i vikt. Efter att ha läst om Coffee Zero bestämde hun sig för att lägga in hälsokaffet i den dagliga kosten.

– Jag var redan en riktig kaffekärring. Därför tänkte jag att det hade varit toppen om ett kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt. Jag beställde, och Coffee Zero levererades i min brevlåda 3 dagar senare, säger Elin.

Hun började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som verkligen gav Elin resultat.

– Det har blivit en naturlig vana att dricka det goda, nyttiga kaffet på morgonen – och viktnedgången har gått av bara farten!

– Jag var inte nämnvärt mer aktiv under den här perioden och åt i princip som vanligt. Jag kunde känna att förbränningen ökade betydligt, säger en entusiastiskt Elin.

Gått ner 18 kilo

– Coffee Zero har tveklöst en effekt. Jag har använt kaffet i fyra månader nu och jag är övertygad om att det är bra att dricka det regelbundet. Dessutom är det gott!

Nu har hon gått ner 18 kilo och både hälsan och livskvaliteten har förbättrats

– Det positiva för mig är att jag har blivit mycket piggare. Att jag skulle gå ner 18 kilo jag aldrig hade hoppats på. Det är fantastiskt, säger Elin.

Kaffet innehåller aktiva ämnen som ökar förbränningen. Och när förbränningen ökar kommer du att gå ner i vikt. Coffee Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.

– Jag tycker livet är rätt bra nu och det är roligt att få höra alla komplimanger. Den enda nackdelen är väl att jag får så ont i skinkorna när jag sätter mig ner, det finns ju inget fett kvar att sitta på, lär Elin.

Nu har vi sålt över 340 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!