Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Jag känner inte alls samma sug efter godis och sötsaker

Susanne Johansson, 55 år från Nyköping, ser sig som en aktiv person. Hon har tävlat i i tennis sedan barnsben och tränat flera gånger i veckan. Men en dag var olyckan var framme och satte stop för både träning och tävling.

Susanne Johansson, 55 år från Nyköping, ser sig som en aktiv person. Hon har tävlat i i tennis sedan barnsben och tränat flera gånger i veckan. Men en dag var olyckan var framme och satte stop för både träning och tävling.

Det var en enkel operation som gick helt fel. Istället för en operation blev det nio operationer vid tre olika sjukhus vilket slutade med över sex månaders sjukhusvistelse. För en aktiv person som mig var detta självklart en tuff period.

Hälsomedveten livsstil

Med nyvunnen insikt om att hälsan både är skör och viktig läste Susanne om grönt kaffe.

Jag fastnade direkt när jag läste om Coffe Zero och tänkte att detta måste jag prova. Jag läste på mycket om grönt kaffe och ville förstå produkten innan jag beställde. Och så här i efterhand kan jag gå i god för de positiva effekter jag läste om.

Grönt kaffe innehåller klorogensyra som bidrar till minskat sötsug, något Susanne känner igen.

Det är stor skillnad. Jag känner inte alls samma sug efter godis och sötsaker. Jag äter mer balanserat nu. Förut kanske man åt lite extra bara för att det var gott, men det suget finns inte längre på samma sätt. Jag dricker Coffe Zero till frukost nu och dagen känns faktiskt lättare med det.

Något för skeptikern

För den som är skeptisk finns bara en sak att göra menar Susanne:

Prova själv! Det är det enda raka. Jag provade och det tog lite tid innan jag märkte effekt men jag mår mycket bättre nu. Jag har mer ork nu. Mina föräldrar är väldigt nyfikna på mitt nya kaffe och jag är säker på de också kommer gilla det, avslutar Susanne.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!