Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Jag känner mig gladare!

Camilla bor i Skåne och har genom åren testat många olika metoder för att gå ner i vikt.
Jag har testat en hel del kurer men jag tröttnar lätt och det är kanske inte så bra egentligen. Jag har tyvärr alldeles för lätt att gå upp i vikt. För några månader sedan läste hon om Coffee Zero och ville testa själv

Camilla bor i Skåne och har genom åren testat många olika metoder för att gå ner i vikt.

Jag har testat en hel del kurer men jag tröttnar lätt och det är kanske inte så bra egentligen. Jag har tyvärr alldeles för lätt att gå upp i vikt.

För några månader sedan läste hon om Coffee Zero och ville testa själv

Jag fastnade för att det verkade enkelt. Jag dricker mycket kaffe så att byta en vanlig kopp mot Coffee Zero borde inte vara så svårt – och det var det inte heller!

Camilla har slarvat lite med maten och inte ätit så nyttigt som hon egentligen tänkt. Jag har ju lätt att gå upp i vikt så normalt när jag slarvar med maten lägger jag snabbt på mig några onödiga kilon. Men sen jag började dricka Coffe Zero så går jag inte upp i vikt. Det känns jätteskönt!

För Camilla har livet inte förändrats så mycket. Det enda hon gjort är att byta ut morgonkaffet till Coffee Zero. Den första och viktigaste koppen kaffe är den till frukostmackan. Nu har jag bytt ut den till Coffe Zero och i början tyckte jag det smakade annorlunda, men inte längre. Nu måste jag ha mitt Coffee Zero på morgonen!

Nu har Camilla precis fått hem sin tredje beställning av kaffet och hon planerar att fortsätta. Jag har inte sagt till någon att jag använder Coffe Zero, men min sambo har kommenterat att jag minskat i vikt. När första beställningen kom på posten vägde jag 65 kilo och idag väger 58 kilo. Jag känner mig gladare och det är klart att det påverkar självkänslan positivt att inte ens öka i vikt när man är lite slarvig med maten.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!