Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Jag vill leva hälsosamt!

Jolanda Kramer är numera pensionerad sjuksköterska och bor strax utanför Nora. Att leva hälsosamt är självklart och något hon har med sig från från yrkeslivet.

Jag har inte haft problem med övervikt, däremot ville jag äta och leva hälsosamt. Jag har druckit mycket grönt te för att det innehåller antioxidanter. Det är bra för kroppen och motverkar alla möjliga typer av sjukdomar.

När jag en dag såg en delad artikel på Facebook om Coffee Zero och grönt kaffe ville jag absolut testa eftersom jag förstod att det också innehöll antioxidanter. Antioxidanter fungerar lite som städmedel för kroppen, säger Jolanda.

Snabb effekt

Efter bara några veckor med Coffee Zero började Jolanda märka att hon ändå gick ner i vikt och blev lite förskräckt. Hon ville inte bli mager.

Jag vägde 66 kilo, vilket kanske är några kilo för mycket men inga problem. Nu har jag gått ner 3-4 kilo och väger 62. Jag var rädd att jag skulle fortsätta tappa vikt, men det stabiliserades på rätt nivå för min kropp.

Det var inte mitt mål att gå ner, jag ville åt antioxidanterna, men jag uppskattar verkligen att jag gått ner några kilo!

Gott kaffe

Jolanda har druckit Coffee Zero i ett år nu. Tidigare drack hon inte mycket kaffe alls, men nu börjar hon varje morgon med en kopp.
Det är ett jättegott kaffe! Jag trodde det skulle ha en speciell smak, men det var inte så. Jag har hört många kaffedrickare säga att första koppen på dagen är den bästa, men jag har aldrig börjat dagen med kaffe förrän nu – och jag gillar det!

Naturlig produkt

Coffee Zero är en helt naturlig produkt från naturen, något Jolanda uppskattar:

Saker som kommer direkt från naturen är bra för oss människor. Det är mycket bättre än konstgjorda syntetiska produkter och Coffee Zero är ju en helt naturlig produkt, avslutar hon.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!