Kirsti Hervik upprätthåller äntligen en stabil vikt – med Coffee Zero

1

Trots en sportig och aktiv livsstil upplevde Kirsti Hervik att kilon smög på. Efter att hon började med Coffee Zero, har hennes vikt äntligen stabiliserats - och sugen efter godis? Ja, det är helt borta!

– Det var nästan som jag fruktade att försöka bunaden. Förskräckt mig att upptäcka att det strammades varje år på nya platser, säger Kirsti.

65-åringen från Hervik lever ett aktivt liv med promenader i skog och natur, träning med träningsgruppen, körsång och lek med barnbarnen. Men trots mycket aktivitet upplevde hon att kilon smög in – och det var ingen tvekan om orsaken.

– Jag kunde äta en hel påse godsaker på förmodligen tio minuter. Det gick nedförsbacke, skrattar hon och säger att sötsuget nu äntligen är under kontroll.

– Det var helt enkelt helt otroligt. Strax efter att jag började med Coffee Zero försvann sötsugan, och nu vill jag inte ha något sött. Jag ser resultatet på skalan: Jag har slutat gå upp och jag är väldigt nöjd med det.

Coffee Zero är ett unikt norskutvecklat kaffe som bidrar till en effektivare förbränning av fetter och kolhydrater. Kaffet innehåller bland annat klorogensyra – en effektiv antioxidant som påverkar kroppens förmåga att reglera ämnesomsättningen och som försvinner under rostningen av vanligt kaffe. Dessutom innehåller den krom, vilket kan minska känslan av söta begär och normalisera blodsockret.

Kirsti njuter av både Coffee Zero och utsikten från toppen av bergen

Förvånad och glad för snabb effekt

Innan Kirsti började med Coffee Zero försökte hon en annan liknande produkt, men de positiva effekterna uppnåddes inte.

– När jag upptäckte Coffee Zero var jag skeptisk men samtidigt nyfiken. Att produkten hade en effekt så snabbt var verkligen en trevlig överraskning.

Kirsti har nu använt Coffee Zero i nästan ett år, och hon är fortfarande lika nöjd. Hon börjar varje dag med ett bad i havet och en god kopp kaffe.

– Kaffet är väldigt enkelt att laga. Jag kokar bara lite vatten och slänger upp pulvret. Dessutom har Coffee Zero en smart prenumerationslösning som gör att jag kan få kaffe levererat direkt till min brevlåda med jämna mellanrum så att jag aldrig tar slut.

Är du nyfiken på hur Coffee Zero kan hjälpa dig att nå dina mål? Om du beställer nu får du 50 procent rabatt på det första paketet! Klicka her for erbjudandet

2

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.