Kirsti Hervik upprätthåller äntligen en stabil vikt – med Coffee Zero

1

Trots en sportig och aktiv livsstil upplevde Kirsti Hervik att kilon smög på. Efter att hon började med Coffee Zero, har hennes vikt äntligen stabiliserats - och sugen efter godis? Ja, det är helt borta!

– Det var nästan som jag fruktade att försöka bunaden. Förskräckt mig att upptäcka att det strammades varje år på nya platser, säger Kirsti.

65-åringen från Hervik lever ett aktivt liv med promenader i skog och natur, träning med träningsgruppen, körsång och lek med barnbarnen. Men trots mycket aktivitet upplevde hon att kilon smög in – och det var ingen tvekan om orsaken.

– Jag kunde äta en hel påse godsaker på förmodligen tio minuter. Det gick nedförsbacke, skrattar hon och säger att sötsuget nu äntligen är under kontroll.

– Det var helt enkelt helt otroligt. Strax efter att jag började med Coffee Zero försvann sötsugan, och nu vill jag inte ha något sött. Jag ser resultatet på skalan: Jag har slutat gå upp och jag är väldigt nöjd med det.

Coffee Zero är ett unikt norskutvecklat kaffe som bidrar till en effektivare förbränning av fetter och kolhydrater. Kaffet innehåller bland annat klorogensyra – en effektiv antioxidant som påverkar kroppens förmåga att reglera ämnesomsättningen och som försvinner under rostningen av vanligt kaffe. Dessutom innehåller den krom, vilket kan minska känslan av söta begär och normalisera blodsockret.

Kirsti njuter av både Coffee Zero och utsikten från toppen av bergen

Förvånad och glad för snabb effekt

Innan Kirsti började med Coffee Zero försökte hon en annan liknande produkt, men de positiva effekterna uppnåddes inte.

– När jag upptäckte Coffee Zero var jag skeptisk men samtidigt nyfiken. Att produkten hade en effekt så snabbt var verkligen en trevlig överraskning.

Kirsti har nu använt Coffee Zero i nästan ett år, och hon är fortfarande lika nöjd. Hon börjar varje dag med ett bad i havet och en god kopp kaffe.

– Kaffet är väldigt enkelt att laga. Jag kokar bara lite vatten och slänger upp pulvret. Dessutom har Coffee Zero en smart prenumerationslösning som gör att jag kan få kaffe levererat direkt till min brevlåda med jämna mellanrum så att jag aldrig tar slut.

Är du nyfiken på hur Coffee Zero kan hjälpa dig att nå dina mål? Om du beställer nu får du 50 procent rabatt på det första paketet! Klicka her for erbjudandet

2

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 379 NU BARA 189:-

50% RABATT
  • Ja, tack! Jag vill beställa en månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varje månad, fram till att abonnemanget sägs upp, en månads förbrukning skickad till mig för endast 378 kronor per månad. Alla försändelser har fri frakt. Om du vill säga upp ditt abonnemang ska du kontakta vår kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Tänk på att om du säger upp abonnemanget senare är du förpliktigad att motta och betala för nästa planerade leverans. Vi står till din tjänst! * Erbjudandet gäller endast första förpackningen när nytt abonnemang tecknas.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har tappat 10 kilo med Coffee Zero

När Orquidea Camilo Gundersen led av kronisk tendinit började hon gå upp i vikt. Efter att ha druckit Coffee Zero i nästan ett år har viktpilen sjunkit - och energin och träningsmotivationen är tillbaka.

Kirsti Hervik upprätthåller äntligen en stabil vikt – med Coffee Zero

Trots en sportig och aktiv livsstil upplevde Kirsti Hervik att kilon smög på. Efter att hon började med Coffee Zero, har hennes vikt äntligen stabiliserats - och sugen efter godis? Ja, det är helt borta!

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.