En kopp kaffe om dagen gör susen

Magasinetstørrelse Coffee Zero-3

Yvonne Andersson är en pigg 67-åring som tyckte att hon borde gå ner lite i vikt. Hon provade Coffee Zero och har gått ned 7 kilo. Hon er nöjd med resultatet, men har också upptäckt något annat med den dagliga koppen kaffe.

Yvonne Andersson är en pigg 67-åring som tyckte att hon borde gå ner lite i vikt. Hon provade Coffee Zero och har gått ned 7 kilo. Hon er nöjd med resultatet, men har också upptäckt något annat med den dagliga koppen kaffe.

– Det smakar ju så gott. Varje morgon tar jag en påse och det är en vana jag inte tänker sluta med.
Yvonne är utbildad undersköterska som egentligen borde vara pensionär men som ändå arbetar i stort sett heltid. Numera som personlig assistent till en kvinna som behöver hjälp med det mesta.
– Det är kul att jobba och det ger naturligtvis ett extra tillskott till hushållskassan, säger hon. – Jag har inga planer på att sluta.

Coffee Zero följer alltid med

Yvonne bor i Lindome strax söder om Göteborg vilket man hör på dialekten men egentligen kommer hon från Junsele i Ångermanland, ett samhälle hon återvänder till varje sommar för att träffa släkt och vänner. Och Coffee Zero följer alltid med på resan till hembygden.
– För några år sedan tyckte jag att jag lagt på mig några kilon för mycket och tänkte att jag skulle gå ner. Jag har aldrig varit kraftigt överviktig så det var inte fråga om någon drastisk viktnedgång utan bara några överflödskilon som skulle borta.

yvonne-2

Med Coffee Zero försvann kilona

Hon läste om Coffee Zero på Facebook och tänkte varför inte? Sagt och gjort och hon beställde en första omgång kaffepåsar. Och det har gett resultat.

– Det var inte så att jag över en natt gick ner i vikt utan under en längre period. Ingen chockbantning utan lugnt och stilla.

7 kilo har det blivit och jag tror inte att jag kommer längre. Rättare sagt, jag vill inte gå ner mer utan är nöjd med det resultat jag fått.

Men Coffee Zero kommer hon inte att sluta med i första taget. Hon tror att en kopp kaffe om dagen hjälper henne att hålla vikten framöver.
– Och skriv att jag tycker att det är så gott. Riktigt gott! Jag kommer nog att sluta med vanligt kaffe och ta en kopp till av Coffee Zero.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.