Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

HALV PRIS! (3)

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Ett gott kaffe som innehåller en blandning av både färska gröna kaffebönor och handplockade 100% arabicabönor. Coffee Zero är därför rikt på koffein och klorogensyra. Klorogensyra är en viktig aktiv ingrediens i Coffee Zero, vilket kan öka ämnesomsättningen. Kaffet innehåller också krom är mycket fördelaktigt för viktminskning. Krom är viktigt för nedbrytningen av makronäringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner, säger Lindqvist.
Lindqvist säger vidare att krom bidrar till förbränning av fett och proteiner. Krom är viktigt för att kroppen ska kunna använda socker för energiproduktion. Effekten av insulin ökar med krom och krom har också en roll i nedbrytningen av socker.

 

Sammantaget fungerar dessa ingredienser bra för alla som vill uppleva ökad viktminskning, avslutar Lindqvist.

FOTO: Johan Lindqvist säger att krom och koffein är mycket viktigt för alla som vill gå ner i vikt.

 

Kunderna är övertygade

Camilla Brurås fra Åsane

Camilla hade hört talas om Coffee Zero och om hur kaffet har bidragit till viktminskning för andra nöjda kunder.

– Det är helt otroligt hur mycket Coffee Zero har hjälpt mig! Det trodde jag ärligt talat inte. Men midjemåttet krympte alltmer. Jag har gått ner en byxstorlek, säger en entusiastisk Camilla.

– Jag märkte det redan efter det första paketet. Därefter har jag bara fortsatt att tappa i vikt. Så jag kan lugnt säga att det går att övertyga även en riktig skeptiker, ler Camilla. – Detta kaffe tänker jag fortsätta att dricka.

– Detta kaffe är en rimlig investering i bra rutiner och god hälsa.

 FOTO: Camilla Brurås har upplevt något hon beskriver som helt otroligt med hjälp av dagliga koppar kaffe.

SOMMARERBJUDANDE! Den här veckan får du Coffee Zero till HALVA PRISET. Erbjudandet gäller bara så länge beståndet räcker!

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.