– Mitt liv har blivit bättre med Coffee Zero

gun-rosander-coffee-zero-magasinet-se

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

I många år har Gun Rosander kämpat med en envis övervikt, Diabetes 2, ätstörningar och fibromyalgi. Sjukdomar som lett till försämrad livskvalitet och till slut en tillvaro som sjukpensionär.

– Jag har provat en mängd olika mediciner och hälsopreparat utan resultat. Jag har letat på internet efter någonting som skulle kunna hjälpa mig. Jag har läst på om olika kosttillskott och ätit både det ena och det andra. Till slut hittade jag Coffee Zero på Facebook och tänkte att jag skulle prova på. Det har jag inte ångrat.

Bara positiva effekter

Det var kombinationen av nyttiga, naturliga ingredienser och kaffe som fick Gun att beställa en första omgång av Coffee Zero. Efter fyra månader hade hon gått ner åtta kilo vilket har motiverat henne att fortsätta med kaffet. Men det är inte bara viktnedgången som Gun upplever som en positiv effekt.

– Eftersom Coffee Zero tar bort mycket av sockersuget som jag hade förut har mina blodsockervärden sjunkit och jag känner mig allmänt piggare. Ätstörningarna, i form av bulemi, som jag hade har försvunnit och värken i kroppen har minskat. Det är en fantastisk skillnad!

Kaffet som förenar nytta med nöje

Gun tycker om kaffe och dricker gärna 2-3 koppar Coffe Zero varje morgon. Till skillnad från vanligt kaffe ger det henne inte magont utan istället mer energi. Kostvanorna hade hon lagt om innan hon började med Coffee Zero utan att det hade haft någon märkbar effekt.

– Man kan väl lugnt säga att jag inte förändrat så mycket i mitt liv förutom att jag börjat dricka Coffee Zero varje dag. Motion får jag dessutom när jag ger mig ut promenader med hunden. Det känns skönt att få komma ut och röra på sig utan att kroppen säger ifrån.

Idealvikten i sikte

Gun har fortfarande åtta kilo kvar till sin målvikt men med Coffee Zero hoppas hon snart kunna nå den. Allt känns enklare och lättare nu när hon får lite hjälp på vägen.

– Livet blir bättre när kroppen inte protesterar. Nu ser jag fram emot att tappa ännu fler kilon. Tänk vad några koppar kaffe kan göra!

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.