Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Mitt liv har blivit bättre med Coffee Zero

gun-rosander-coffee-zero-magasinet-se

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

I många år har Gun Rosander kämpat med en envis övervikt, Diabetes 2, ätstörningar och fibromyalgi. Sjukdomar som lett till försämrad livskvalitet och till slut en tillvaro som sjukpensionär.

– Jag har provat en mängd olika mediciner och hälsopreparat utan resultat. Jag har letat på internet efter någonting som skulle kunna hjälpa mig. Jag har läst på om olika kosttillskott och ätit både det ena och det andra. Till slut hittade jag Coffee Zero på Facebook och tänkte att jag skulle prova på. Det har jag inte ångrat.

Bara positiva effekter

Det var kombinationen av nyttiga, naturliga ingredienser och kaffe som fick Gun att beställa en första omgång av Coffee Zero. Efter fyra månader hade hon gått ner åtta kilo vilket har motiverat henne att fortsätta med kaffet. Men det är inte bara viktnedgången som Gun upplever som en positiv effekt.

– Eftersom Coffee Zero tar bort mycket av sockersuget som jag hade förut har mina blodsockervärden sjunkit och jag känner mig allmänt piggare. Ätstörningarna, i form av bulemi, som jag hade har försvunnit och värken i kroppen har minskat. Det är en fantastisk skillnad!

Kaffet som förenar nytta med nöje

Gun tycker om kaffe och dricker gärna 2-3 koppar Coffe Zero varje morgon. Till skillnad från vanligt kaffe ger det henne inte magont utan istället mer energi. Kostvanorna hade hon lagt om innan hon började med Coffee Zero utan att det hade haft någon märkbar effekt.

– Man kan väl lugnt säga att jag inte förändrat så mycket i mitt liv förutom att jag börjat dricka Coffee Zero varje dag. Motion får jag dessutom när jag ger mig ut promenader med hunden. Det känns skönt att få komma ut och röra på sig utan att kroppen säger ifrån.

Idealvikten i sikte

Gun har fortfarande åtta kilo kvar till sin målvikt men med Coffee Zero hoppas hon snart kunna nå den. Allt känns enklare och lättare nu när hon får lite hjälp på vägen.

– Livet blir bättre när kroppen inte protesterar. Nu ser jag fram emot att tappa ännu fler kilon. Tänk vad några koppar kaffe kan göra!

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!