Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt!

För två år sedan gjorde Kristina en knäoperation på grund av artros. Coffee Zero hjälpte Kristina Rundin, 59 år, att komma igång och gå ner i vikt.

För två år sedan gjorde Kristina en knäoperation på grund av artros. Coffee Zero hjälpte Kristina Rundin, 59 år, att komma igång och gå ner i vikt.

– Innan har jag styrketränat men nu kunde jag inte göra det på samma sätt och då blev det också att man gick upp i vikt. Kristina dök på Coffee Zero på internet och läste om att det dels är bra för viktkontroll men också har en stark antioxidativ effekt.

– Jag har använt Coffee Zero ganska länge. Jag läste om det och såg att det innehåller antioxidanter som kan hålla mig mer frisk men också hjälpa mig gå ner i vikt, berättar Kristina.

– Jag brukar åka på bihåleinflammationer som inte vill ge med sig nästan varje vinter så det var lockande att Coffee Zero funkar med båda.

Funkar trots att jag inte var kaffedrickare

– Jag brukar börja med en kopp Coffee Zero på morgonen till frukost. Jag är ingen kaffedrickare egentligen och tyckte nästan det var lite äckligt först och tog det mer som medicin, skrattar Kristina och fortsätter:

– Nu har jag vant mig vid smaken och tycker att det är gott! Jag brukar dricka Coffee Zero till en tallrik fil med skivad banan och en glutenfri hård macka eller ett ägg.

Har gått ner 8-10 kilo

– Från maj förra året har jag gått ner 8-10 kilo. Och då är det inte som att jag har svält mig eller så! Jag har börjat bli mer rörlig sedan operationen och börjat gå och cykla mer och mer, men jag har inte börjat gymma än, berättar Kristina.

– Det jag har gjort är att jag har börjat använda mig av Coffee Zero. Och jag har fortfarande några kilon kvar som jag vill gå ner.

Fått många positiva kommentarer

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt. Först sa jag “nejdå…” men sen har jag insett att det faktiskt är flera kilo. Folk frågar vad jag gjort för att gå ner och då brukar jag säga att dricker Coffee Zero!

Just nu har vi en kampanj där du kan köpa Coffee Zero för HALVA PRISET!
Obs: Begränsat erbjudande, så länge lagren är kvar.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!