Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Många i min omgivning har sett förändringen

47 åriga Eija Amsköld älskar att umgås med familj och vara ute i naturen. Efter 30 år av nattarbete inom vården fanns inte mycket energi kvar till att hålla sig i form.

47 åriga Eija Amsköld älskar att umgås med familj och vara ute i naturen. Efter 30 år av nattarbete inom vården fanns inte mycket energi kvar till att hålla sig i form.

Jag tappade all ork, hade inte lust med någonting, säger Eija.

Hur mår du nu i jämförelse med innan du började använda Coffee Zero?

Det positiva för mig är att jag har blivit mycket piggare. Jag mår bättre i min mage och har fått mera energi. Jag tror det kan bero på viktnedgången att orken kom tillbaka.

Under tiden hon drack Coffe Zero berättar Eija att hon kunde gå ned 4-5 kilo i veckan.

Jag har fått bättre humör och känner mig gladare och piggare. Många i min omgivning har sett förändringen. De frågar om vad som har hänt och då har jag förklarat att det är kaffet som gjort det.

Har du mer energi efter att du börjat använda Coffee Zero och gått ned i vikt?

Ja verkligen, jag orkar vara utomhus igen med mitt bonusbarnbarn. Jag kommer även ut på längre promenader med min hund och jag njuter verkligen av det!

Tycker du att din livskvalité har förbättrats?

Ja det har den verkligen. Jag är jättenöjd med produkten och allt jag gör är att jag tar en kopp varje morgon efter frukost.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 3–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!