Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Mycket piggare och mer energi med Coffee Zero

susanne-sjoberg-coffee-zero-magasinet

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Pigg hela dagen

För två år sedan fick 53-åringen från Karlshamn nys om Coffee Zero och tyckte att den hälsosamma drycken och dess förbränningsegenskaper lät mer än lockande. Hon provade och fastnade direkt – idag är Coffee Zero en naturlig del av hennes morgonrutin.
– Jag dricker en kopp varje morgon och det gör att jag håller mig pigg hela dagen. Det känns att drycken gör nytta, den ökar förbränningen helt otroligt bra och jag mår mycket bättre.

Gått ner 13 kilo

Susanne bytte ganska snabbt ut sitt vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero och tack vare den nyfunna energin har hon sedan i augusti börjat gå på fler och fler träningspass.
– Coffee Zero fungerar jättebra som ett komplement till annan träning.

Jag har gått ner 13 kilo sen augusti och mår bättre än någonsin.

Under de nattliga arbetspassen på äldreboendet har Coffee Zero blivit en räddare i nöden för Susanne. Energin hon får på morgonen håller i sig hela dagen och hon tipsar ofta både jobbkompisar, vänner och familj om drycken.
– Jag märker enorm skillnad på hur jag mår och jag rekommenderar verkligen alla att prova. Du blir piggare, smalare och får en gladare kropp rakt igenom.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!