Mycket piggare och mer energi med Coffee Zero

susanne-sjoberg-coffee-zero-magasinet

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Pigg hela dagen

För två år sedan fick 53-åringen från Karlshamn nys om Coffee Zero och tyckte att den hälsosamma drycken och dess förbränningsegenskaper lät mer än lockande. Hon provade och fastnade direkt – idag är Coffee Zero en naturlig del av hennes morgonrutin.
– Jag dricker en kopp varje morgon och det gör att jag håller mig pigg hela dagen. Det känns att drycken gör nytta, den ökar förbränningen helt otroligt bra och jag mår mycket bättre.

Gått ner 13 kilo

Susanne bytte ganska snabbt ut sitt vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero och tack vare den nyfunna energin har hon sedan i augusti börjat gå på fler och fler träningspass.
– Coffee Zero fungerar jättebra som ett komplement till annan träning.

Jag har gått ner 13 kilo sen augusti och mår bättre än någonsin.

Under de nattliga arbetspassen på äldreboendet har Coffee Zero blivit en räddare i nöden för Susanne. Energin hon får på morgonen håller i sig hela dagen och hon tipsar ofta både jobbkompisar, vänner och familj om drycken.
– Jag märker enorm skillnad på hur jag mår och jag rekommenderar verkligen alla att prova. Du blir piggare, smalare och får en gladare kropp rakt igenom.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

kopp med rea element til skjema (500 × 500 px) (2)

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 298 NU BARA 149:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.

Så här lyckades Randi och Per gå ner 20 kg tillsammans

Det gifta paret Randi (70) och Per Anstensen (70) från Kråkerøy i Norge har alltid gillat att göra saker tillsammans, oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, semesterresor eller att tillbringa tid med barnbarnen. När de båda insåg att de hade några kilon för mycket på kroppen bestämde de sig för att gå ner i vikt tillsammans.