Mycket piggare och mer energi med Coffee Zero

susanne-sjoberg-coffee-zero-magasinet

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Pigg hela dagen

För två år sedan fick 53-åringen från Karlshamn nys om Coffee Zero och tyckte att den hälsosamma drycken och dess förbränningsegenskaper lät mer än lockande. Hon provade och fastnade direkt – idag är Coffee Zero en naturlig del av hennes morgonrutin.
– Jag dricker en kopp varje morgon och det gör att jag håller mig pigg hela dagen. Det känns att drycken gör nytta, den ökar förbränningen helt otroligt bra och jag mår mycket bättre.

Gått ner 13 kilo

Susanne bytte ganska snabbt ut sitt vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero och tack vare den nyfunna energin har hon sedan i augusti börjat gå på fler och fler träningspass.
– Coffee Zero fungerar jättebra som ett komplement till annan träning.

Jag har gått ner 13 kilo sen augusti och mår bättre än någonsin.

Under de nattliga arbetspassen på äldreboendet har Coffee Zero blivit en räddare i nöden för Susanne. Energin hon får på morgonen håller i sig hela dagen och hon tipsar ofta både jobbkompisar, vänner och familj om drycken.
– Jag märker enorm skillnad på hur jag mår och jag rekommenderar verkligen alla att prova. Du blir piggare, smalare och får en gladare kropp rakt igenom.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.