Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Experten trodde inte det var möjligt

Terje Gundersen (63) började med Coffee Zero. Nu har han gått ner över tolv kilo!

– Det var tydligt att något måste göras. Jag vägde minst 20 kilo för mycket och det mesta hade lagt sig runt magen, berättar Terje Gundersen.

Alla försök med att motionera och lägga om kosten hade gått åt pepparn. Och när Terje var nära att utveckla diabetes typ 2 remitterades han till en näringsfysiolog av sin läkare. Men 63-åringen från Greåker hade redan ”tjuvstartat”: Han hade börjat dricka Coffee Zero.

– Det var min sambo som tyckte att jag borde prova ett hälsokaffe. Jag dricker ju ändå kaffe varje dag och tänkte varför inte? Jag hade ingenting att förlora, berättar Terje.

Förvånad

Han kunde inte för sitt liv begripa vilket resultat en daglig kopp Coffee Zero skulle leda till. Efter tre månader hade han gått ner hela tolv kilo – och det hände innan han hade börjat lägga om sin kost enligt instruktionerna från näringsfysiologen.

Jag har ätit som vanligt och näringsfysiologen är jätteförvånad. Hon säger att hon inte kan förstå det på annat sätt än att det är Coffee Zero som har hjälpt mig, säger Terje.

Han har märkt att både hungerkänslan och sötsuget har minskat sedan han började dricka Coffee Zero på morgonen.

– Jag blir mätt mycket snabbare och äter därför mindre än tidigare. Dessutom har suget efter sötsaker nästan försvunnit.

– Och jag som aldrig har kunnat passera godishyllan i livsmedelsbutiken utan att plocka åt mig en chokladkaka eller två. Nu kunde jag plötsligt gå förbi utan att bli frestad.

En stor lättnad

Som mest vägde Terje nästan 110 kilo. Nu vill han gå ner tio kilo till så att han kommer ner till mellan 85 och 90 kilo, som läkaren rekommenderar.

– Redan nu har min hälsa förbättrats något enormt! Risken för att få diabetes har minskat betydligt och jag har fått ett mycket bättre, för att inte säga lättare liv. Förut kändes det som om magen nådde upp till hakan, men nu är det lättare att röra sig, berättar Terje.

– Jag har fått mer energi och är mer uthållig. Dessutom känner jag inte av min meniskel lika mycket, en skada som jag dragits med under lång tid. Och det går inte en dag utan att jag får positiva kommentarer från släkt och vänner, säger han nöjt.

Och Coffee Zero? Det kommer jag fortsätta med, säger Terje med eftertryck.

– Kaffet har inte bara hjälpt mig med mina problem. Det smakar till och med gott!

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!