Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Nu är det slut på jojobantningen!

Coffee Zero hjälpte Björn Olav Grönbeck att gå ner i vikt – och hålla den nere.

– Det går fort att skaffa sig några extrakilon runt magen. Att bli kvitt dem är inte lika enkelt!

Få människor skulle kalla Björn Olav Grönbeck tjock. Men som han själv säger: Det har blivit litet för mycket av det goda. Under årens lopp har han gjort flera försök att bli av med några kilo. Men det har vanligtvis slutat med just det, ett försök.

– Det är samma visa varenda gång. Jag går ner lite grann – och sedan upp igen. Jag har nog varit vad man kallar en jojobantare, konstaterar 67-åringen från Brumund.

Björn Olav gick nyligen i pension och funderade då en hel del på hur den nya tillvaron skulle påverka hans hälsa.

– På jobbet fick jag ju röra på mig automatiskt och jag var rädd för att jag skulle bli för mycket stillasittande som pensionär. Därför var jag ute efter något som kunde hjälpa mig att gå ner i vikt och sedan behålla den. Och förhoppningsvis skulle det motivera mig att leva lite sundare, berättar han.

Gick ner åtta kilo med Coffee Zero

Björn Olav beställde sin första provförpackning Coffee Zero i slutet av hösten 2015. Sedan dess har han druckit hälsokaffet regelbundet och gått ner åtta kilo på ett halvår.

– Det är jag väldigt nöjd över. Att i jämn takt gå ner i vikt under sex månader är något helt nytt för mig och målet, att gå ner 10 kilo, är absolut inom räckhåll.

Men för Björn Olav har den viktigaste effekten av Coffee Zero ändå varit att han känner sig mer motiverad att röra på sig och äta sundare. Det är nödvändigt för att han ska klara att hålla vikten nere, menar han.

(Artikeln fortsätter under bilden)
bjørn olav

– Det positiva resultatet har gjort att jag har större lust att promenera och aktivera mig på andra sätt. Samtidigt är det lättare att äta mindre. Jag har alltid tyckt om att äta på kvällarna, men nu håller jag mig i skinnet. Och det kan jag tacka Coffee Zero för, säger Björn Olav.

Ser fram emot morgonkaffet

Den första koppen kaffe på morgonen är godast eller hur? Björn Olav berättar att det tog lite tid att vänja sig vid hur Coffee Zero smakar, men nu vill han inte vara utan koppen bantningskaffe på morgonen.

– Och ofta blir det en kopp till under förmiddagen. Den första tar jag på fastande mage, för det tycker jag ger bäst effekt. Och sedan är det viktigt att vara medveten om att det krävs en del tålamod om man vill gå ner i vikt. Vissa känner av Coffee Zero-effekten nästan omedelbart, medan andra behöver lite tid. Då är det viktigt att man inte ger upp. Resultaten kommer!

Fakta om Coffee Zero

* Coffee Zero innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Klorogensyra har många gynnsamma hälsoeffekter, men går förlorat när vanliga kaffebönor rostas

* Klorogensyra är känt för sin förmåga att minska blodsockernivån, vilket bidrar till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

* Coffee Zero innehåller antioxidanter som hämmar inflammationer och skyddar cellerna mot fria radikaler.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!