Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Nu får chokladen ligga kvar i hyllan.

Anniken Jonsen var ”chokladmissbrukare”. När hon började med Coffee Zero försvann sötsuget.

– Efter att jag hade använt Coffee Zero ett par veckor slog det mig plötsligt att jag inte hade ätit sötsaker på länge. Och jag som brukade äta godis varenda dag!

Anniken Johnsen småler när hon berättar om gamla ovanor. Men att vara sockerberoende är allvarligt. 52-åringen från Ski i Akershus har alltid varit förtjust i sötsaker, och framförallt choklad och lakrits.

– Jag nöjde mig inte med en! Det gav mig en kick just då, men glädjen försvann lika fort som chokladbiten tog slut. Det var något tvångsmässigt över det och jag brukar säga att jag var ”chokladmissbrukare”, säger Anniken.

Botade sötsuget

Trots att hon åt mycket socker lyckades Anniken hålla vikten i schack genom att motionera. Men när hon blev tvungen att sluta gå på gymmet började hon gå upp i vikt. När hon läste att Coffee Zero kan minska sötsuget, bestämde hon sig för att ge hälsokaffet en chans.

– Jag dricker ju ändå kaffe varje dag, och tänkte att jag inte hade något att förlora. Men att Coffee Zero verkligen skulle bota sötsuget och ge mig bättre livskvalitet vågade jag knappt hoppas på. Och så hände det!

Bättre livskvalitet

Anniken tycker fortfarande om choklad, men låter vanligtvis godsakerna ligga kvar i hyllan i butiken. Numera går det dagar och veckor mellan de få tillfällen hon äter sötsaker.

– När jag öppnar en chokladkaka, njuter jag av ett par bitar istället för att stoppa i mig hela kakan med en gång, säger Anniken, som kan konstatera att vikten har stabiliserats.

– Livskvaliteten har ökat jättemycket, säger hon – och rekommenderar alla som har problem med sötsug och vikten att prova Coffee Zero.

– Coffee Zero har varit till stor hjälp för mig. Kaffet smakar dessutom gott, och det är hyfsat billigt jämfört med kaffekapslar till exempel. På mitt frukostbord har det kommit för att stanna!

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!