Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Nu rinner kilona av

Irene-Eggar-Grønnevik-coffee-zero-magasinet-se

Irene Eggar Grønnevik har provat det mesta för att gå ner i vikt. Coffee Zero fungerar!

Irene Eggar Grønnevik har provat det mesta för att gå ner i vikt. Coffee Zero fungerar!

-Jag har alltid varit stor och kampen mot övervikten har pågått i stort sett hela livet, säger Irene Eggar Grønnevik. 50-åringen har provat otaliga dieter, kurer och bantningsprodukter och för några år sedan genomgick hon en fetmaoperation.

Men förhoppningen om varaktig viktminskning gick ordentligt i baklås när Irene blev sjuk och blev tvungen att amputera det ena benet.

Jag tycker om att vara ute i naturen, men det är inte så lätt att röra sig tillräckligt när man använder protes. Det är särskilt svårt på isiga och snöiga vägar, och under vintern blir det lite för många timmar i fåtöljen, berättar Irene.

irene-1-redigert

Kaffemoster

På grund av allt stillasittande började Irene lägga på sig igen. Hon började leta efter en produkt som kunde få henne att gå ner i vikt. Valet föll på Coffee Zero.

– Jag är redan en riktig kaffemoster. Därför hade det varit fantastiskt om kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, säger Irene, som medger att hon var exalterad och samtidigt lite skeptisk. Men det tog inte lång tid förrän hon såg resultaten av den dagliga koppen med hälsokaffe.

– Nu har jag faktiskt gått ner sju kilo här i fåtöljen, något jag är väldigt nöjd med, säger Irene och berättar att Coffee Zero har hjälpt henne att få kontroll över sötsuget.

-Sötsaker har alltid varit min svaghet, men nu kan jag ha en chokladkaka i huset utan att den försvinner direkt, ler hon, och konstaterar att Coffee Zero har gett henne en ”flygande start” i kampen mot övervikten.
–Nu är jag motiverad att bli kvitt ännu fler kilon!

irene-1-redigert

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Dessutom innehåller Coffee Zero klorogensyra, som effektivt minskar blodsockerhalten. En stabil sockernivå kan bidra till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

BESTÄLL I FORMULÄRET NEDAN.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!