Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

– Nu rinner kilona av

Irene Eggar Grönnevik har länge försökt gå ner i vikt och provat det mesta. Coffee Zero fungerar!

– Jag har alltid varit stor, och kampen mot övervikt har pågått i stort sett hela livet, säger Irene Eggar Grönnevik. 50-åringen har provat otaliga dieter, kurer och bantningsprodukter, och för några år sedan genomgick hon en viktminskningsoperation.

Men förhoppningen om en stabil viktminskning fick sig en rejäl knäck när Irene blev sjuk och tvingades amputera det ena benet.

– Jag tycker om att vara ute i naturen, men det är inte så lätt att komma ut och röra sig när man har protes. Det är särskilt besvärligt på isiga och snöiga vägar, och under vintern blir det lite för många timmar i fåtöljen, berättar Irene.

Irene

Kaffekärring

På grund av allt sittande började Irene lägga på sig igen. Så småningom började hon leta efter en produkt som kunde hjälpa henne att kontrollera vikten. Valet föll på Coffee Zero.

– Jag var redan en riktig kaffekärring. Därför tänkte jag att det hade varit toppen om ett kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, säger Irene, som medger att hon var exalterad och samtidigt lite skeptisk. Men det dröjde inte länge förrän hon såg resultaten av den dagliga koppen med hälsokaffe.

– Nu har jag faktiskt gått ner sju kilo här i fåtöljen, något jag är väldigt nöjd med, säger Irene och berättar att Coffee Zero har hjälpt henne att få kontroll över sötsuget.

– Sötsaker har alltid varit min svaghet, men nu kan jag ha en chokladkaka i huset utan att den försvinner direkt, ler hon, och konstaterar att Coffee Zero har gett henne en ”flygande start” i kampen mot övervikten.

– Nu är jag motiverad att bli kvitt ännu fler kilon!

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!