– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

2

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

– Jag är väldigt förtjust i kaffe, så för mig var det vettigt att prova Coffee Zero. Varför inte, tänkte jag, när jag ändå dricker kaffe varje dag. Dessutom fanns det så mycket positiv feedback på Facebook. När det gäller effekten först och främst men också smaken, säger Isabella.

Den lyckliga damen bor i Enköping, en by i Uppsala län, inte så långt från Stockholm. Hon arbetar på en restaurang tillhörande ett Best Western-hotell i staden.

– Det är ofta långa dagar och då kommer Coffee Zero till nytta. Jag brukar ha med en påse som jag dricker på jobbet. Det höjer energinivån i en hektisk vardag, säger Isabella.

Gradvis försvann kilon

Bara några dagar efter att hon beställt kaffet fanns det ett paket i brevlådan. Hon började dricka Coffe Zero varje dag. Det blev gradvis en rutin som hon uppskattade mycket:

– Du känner på förbränningen att det händer saker i kroppen. Men inta bara det, sötsuget är mer eller mindre helt borta. Alla de onyttiga mellanmål som man ofta äter varje dag är inte längre ett problem för mig. Fantastiskt! Nu har jag druckit Coffee Zero i 3 månader och mina extra kilon, de försvinner en efter en, säger en entusiastisk Isabella.

Coffee Zero: Unikt kaffe med en unik effekt

 

 

 

 

 

 

 

Coffee Zero är det enda kaffet på marknaden med en dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. Sammansättningen av ingredienserna i Coffee Zero är helt unik och du hittar inget liknande kaffe på marknaden. Kaffet innehåller bland annat krom, vilket kan minska sötsug.

– Mina kollegor började så småningom fråga om Coffee Zero. De såg hur nöjd jag var. Inte minst såg dem resultaten som kaffet gav mig. Efter ett tag fick jag dela några påsar med dem på jobbet. Nu är dem också glada Coffee Zero-drickare, skrattar Isabella.

Perfekt för kaffedrickare

Med Coffee Zero i koppen varje dag har Isabella upplevt bra resultat. Hon tror att om du dricker kaffe och samtidigt vill ha en hälsosammare livsstil – så är Coffee Zero perfekt.

– Du byter bara ut en av dina dagliga koppar med en kopp Coffee Zero, eller två om du vill. Det blir inte mycket lättare än så, det är även väldigt bra att kaffet smakar så gott också. Det gör det hela ännu bättre!

– Nu går jag promenader varje dag och jag märker att jag mår bättre i vardagen. Det ser ut som att jag fortfarande går ner i vikt, så vi får se vart det slutar, avslutar en glad Isabella.

 

Den här månaden ger vi alla nya kunder HALVA PRISET på ett provpaket med Coffee Zero. Beställ i formuläret så skickar vi ett paket till dig inom några dagar.

 

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.