Orquidea har tappat 10 kilo med Coffee Zero

6

När Orquidea Camilo Gundersen led av kronisk tendinit började hon gå upp i vikt. Efter att ha druckit Coffee Zero i nästan ett år har viktpilen sjunkit - och energin och träningsmotivationen är tillbaka.

– I mitt arbetande på vårdhem i nästan 21 år har jag alltid varit en aktiv person. Jag älskar att cykla, gå och inte minst dansa, men när jag fick kronisk tendinit förändrades allting. Jag var nästan kedjad tills soffan, säger Orquidea.

52-åringen från Skien i Norge säger att hon alltid har varit smal och aldrig särskilt förtjust i godis, men att kilon fortfarande började flyta när hon blev sjuk sjuk. Vardagen plötsligt blev mycket stillasittande.

– Jag upptäckte en annons för Coffee Zero online och blev nyfiken. Och efter att ha druckit kaffen i nästan ett år och tappat cirka 10 kilo är jag övertygad om att produkten fungerar, säger hon.

Coffee Zero är för dig som älskar en kopp gott kaffe på morgonen – och som samtidigt vill få kontroll över din vikt. Kaffet extraheras från färska, gröna kaffebönor som bidrar till ökad ämnesomsättning. Den innehåller också krom, vilket hjälper till att minska sugen efter godis och normalisera blodsockret.

10 kg ner – och en helt ny motivation i kroppen!

Mer energi och motivation med Coffee Zero

Även om Orquidea fortfarande kämpar med smärta i fötterna har viktminskningen gjort att hon kan röra sig mer än tidigare.

– Jag känner mig mycket lättare i kroppen och märker att jag har mycket mer uthållighet när jag är på en promenad. Ibland springer jag också lite! Och medan jag förra året inte lyckades dansa till en hel låt, gillar jag nu att ta flera låtar i rad.

Hon fortsätter med att säga att hon inte har bytt diet sedan hon började med Coffee Zero, men att det alltid har varit hälsosamt och varierat. Allt som har förändrats är att hon har börjat dricka en till två koppar Coffee Zero varje morgon.

– Kaffet är enkelt att tillaga, smakar gott och har tydligt hjälpt mig att nå mina mål. Jag kommer att fortsätta att dricka det – och rekommenderar det starkt till alla som vill få kontroll över sin vikt.

Vill du få kontroll över din vikt och söthunger? är du nyfiken på hur Coffee Zero kan hjälpa dig att nå dina mål? Om du beställer idag får du 50 procent rabatt på det första paketet! Klicka här för att beställa

2

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 398 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kunder upplever en mycket bra effekt – det är förståeligt, säger Personlig trenare

Efter att Coffee Zero kom på marknaden är resultatet över 850 000 sålda förpackningar och tusentals nöjda kunder som har upplevt viktminskning. Det är förståeligt och inte så konstigt, säger personlig tränare Johan Lindqvist.

– Om du dricker kaffe bör Coffee Zero vara ett naturligt val

Isabella Karlström märkte att sötsuget försvann, men inte bara det! Dom extra kilona försvann också.

Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.