Resultaten lät inte vänta på sig för Camilla

2

Camilla Brurås är en väldigt glad kvinna från Åsane, en stad med drygt 50 000 invånare. Hon har fått uppleva något hon beskriver som helt otroligt, och det bara genom att dricka några koppar kaffe varje dag.

– Med åren är det lätt att lägga på sig några kilo. Det är en situation som jag tror många känner igen sig i. Kilona har en tendens att smyga sig på. Du märker det oftast inte förrän du har blivit ordentligt rund, skrattar Camilla hjärtligt.

Vi ringer upp Camilla en fredagsmorgon i april. Hon sitter och njuter av sitt morgonkaffe, Coffee Zero, som hon har druckit i gott och väl ett år nu.

– Jag är 1,75 lång och vägde till slut 89 kilo. Vid ett tillfälle hade jag lagt på mig 22 kilo. Då bestämde jag mig för att något måste göras. Byxorna stramade alltmer. Jag gillar inte tunga träningspass och jag kände att jag behövde få lite hjälp på traven. Det var därför jag beställde Coffee Zero, säger hon.

Även en skeptiker kan övertygas

Camilla berättar för oss att hon från början inte trodde att kaffet skulle göra någon skillnad. Hon var skeptisk:

– Det är helt otroligt hur mycket Coffee Zero har hjälpt mig! Det trodde jag ärligt talat inte. Men midjemåttet krympte alltmer. Jag har gått ner en byxstorlek, säger en entusiastisk Camilla.

– Jag märkte det redan efter det första paketet. Därefter har jag bara fortsatt att tappa i vikt. Så jag kan lugnt säga att det går att övertyga även en riktig skeptiker, ler Camilla. – Detta kaffe tänker jag fortsätta att dricka.

Coffee Zero är det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. Coffee Zero har en helt unik sammansättning och det finns inget annat liknande kaffe på den nordiska marknaden.

Roligare att promenera när kilona rasar av dig

Efter några månader med Coffee Zero har Camilla skaffat sig en mycket effektiv och bra morgonrutin. Hon börjar varje dag med en kopp Coffee Zero kl. 07.00.

– Detta kaffe är en enkel investering i bra vanor och god hälsa. En trevlig bieffekt av att dricka Coffee Zero är att jag nästan helt har slutat köpa godis. Det är väldigt sällan jag köper choklad eller läsk, säger hon.

Coffee Zero innehåller krom, en aktiv substans som minskar sötsuget. Ett dagligt intag av detta kaffe kan därmed bidra till att man slipper få så kallade ”cravings”.

Jättenöjd: – Coffee Zero har kommit hem till mig för att stanna!

– Tidigare åt jag alltid något onyttigt när jag kom hem från jobbet. Det är helt slut med det nu, jag har inte det behovet längre. Det är härligt! Nu promenerar jag varje dag. Det är mycket roligare att gå när man känner sig lättare i kroppen. För mig handlar det bara om att ha en kropp jag trivs med, säger Camilla.

Camillas utmaning

Nu har Camilla uppnått sitt mål. Hon har nått sin idealvikt och är precis där hon vill vara.

– Jag kommer alltid att ha Coffee Zero hemma. Även om jag har nått mitt mål så märker jag hur mycket kaffet hjälper mig i vardagen. Därför kommer jag att fortsätta dricka Coffee Zero varje dag. Det hjälper mig att behålla mina goda vanor. Jag har inte varit i så bra form på många år, säger hon.

– Och till alla skeptiker vill jag bara säga: Vänta med att lämna negativa kommentarer på Facebook tills du har provat kaffet. Inte nog med att det smakar riktigt gott – det kommer att hjälpa dig också! … och detta kommer från en tidigare skeptiker, ler hon.

Innan vi avslutar samtalet har Camilla hunnit dricka upp sin kopp Coffee Zero: – Det här kaffet är verkligen så gott!

Untitled (1122 x 480 px)-2

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi ger dig 50% rabatt på ditt första paket!

Ordinarie pris 399 NU BARA 199:-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plötsligt passade de där byxorna igen… – Jag har aldrig smakat ett bättre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levt ett sunt och aktivt liv. Men de mål hon hade satt upp för sig själv var ändå svåra att nå. Men sedan bytte hon ut sin vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero. Det ångrar hon inte idag.

Bente gick ner två storlekar i byxor med enkla mått

Bente Øye (56) från Sylling i Norge har alltid älskat god mat och godis, vilket också resulterade i att hon under åren fick några extra kilon på kroppen. Till slut blev hon trött på att favoritkläderna inte längre kunde användas.

När Trond slutade med öl, cola och snacks kunde han äntligen se sina egna tår igen.

När vikten på Trond Emblemsvåg (57) nådde 105 kg tänkte han att nog är nog. Även om det skulle betyda mindre soffmys med läsk, öl och andra godsaker. För Emblemsvåg skulle Coffee Zero visa sig vara lösningen på den till synes omöjliga uppgiften.