Ingen bindningstid!
Snabb leverans
Gratis frakt
Svensk leverantör

Så lyckades jag äntligen med bantningen

siri-oslo-magasinet-coffee-zero-se

Siri hade det med åren smugit sig för många kilo på, och satt sig rundt midjan. Med stöd av Coffee Zero lyckades hon med bantningen!

Siri hade det med åren smugit sig för många kilo på, och satt sig rundt midjan. Med stöd av Coffee Zero lyckades hon med bantningen!

Det var efter sommarsemestern år 2018 att 53-åriga Siri från Oslo bestämde att hon skulle gå ner i vikt. – Jag hade verkligen haft en trevlig sommar, med stora mängder öl och vin. Och naturligtvis massor av god mat på grillen! Jag hade redan gått upp några kilo. Så efter sommarsemestern var jag tvungen att göra någonting. Till slut vägde jag 82 kilo. Det är några kilo för mycket på min kropp, säger en ärlig Siri.

– Jag fick ett tips från en bra vän som hade gått ner 9 kilo med detta kaffe. Jag beställde, och Coffee Zero levererades i min brevlåda några dagar senare. Det är det smartaste valet jag har gjort under en lång tid, säger Siri.

– Helt otrolig effekt

Hun började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som verkligen gav resultat. Kaffet innehåller en kombination av förbränningsökande ingredienser tillsammans med andra medel som hjälper till att kontrollera din aptit.

– Jag gick ner nästan 2,5 kg per vecka när jag när jag drack kaffet och jag blev uppriktigt förvånad över hur lätt det ändå var. Jag kunde känna att min fettförbränning ökade varje dag. Det var en fantastisk känsla, säger Siri.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen. Genom att dessutom tillsätta krom har vi skapat ett unikt kaffe med många hälsobefrämjande effekter.

Gick ner 17 kilo på rekordtid

– Att jag skulle gå ner i vikt så fort var inte att tro. Särskilt sedan jag hade ätit så mycket fet mat den sommaren. Men kaffet gav mig en otrolig resa.

Äntligen lyckades jag att gå ner i vikt!

– Jag var inte nämnvärt mer aktiv under den här perioden och åt i princip som vanligt. Jag kunde känna att förbränningen ökade. Jag känner mig lättare och fräschare efter att jag började dricka Coffee Zero. Det är som om kaffet har en renande effekt på kroppen.

Efter bara två månader gav Coffee Zero ett uppseendeväckande bra resultat. Siri gick ner hela 17 kilo och idag väger hon under 70 kilo.

– Tack vare Coffee Zero har jag kontroll över min viktnedgång, det sker på mina villkor och jag känner att jag på ett hälsosamt sätt kan må lite bättre för varje dag.

– Kaffet är oerhört effektivt, och jag rekommenderar kaffet till alla som vill gå ner i vikt. Du måste verkligen testa Coffee Zero, säger Siri.

Det enda kaffet på marknaden med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fett. 
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinarie pris 338 NÅ BARA 169,-

50% RABATT
  • Levereras direkt i brevlådan. Alltid fri frakt
  • Snabb leverans, 5–10 dagar
  • Betala med faktura eller efter att varan mottagits
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero har hjälpt tusentals att nå sina viktmål!

Coffee Zero är marknadens enda kaffe med dokumenterad effekt på förbränningen av kolhydrater och fetter. Det unika kaffet har en sammansättning av ingredienser som har hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina viktmål.

Det går att fika sig smal

Karine Sekkingstad kände inte igen sin egen kropp efter en kraftig viktökning till följd av en längre sjukdomsperiod. Efter att ha upptäckt Coffee Zero har hon hittat en ny balans i livet. Och en kopp kaffe har blivit ett fast inslag inför varje måltid.

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!